2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم مجردیامو کردم و دیگه از مجرد بودن سیر ک شدم ازدواج کردم توی ۲۴سالگی و کاملا راضیم چون واقعا ...

خدا شوهری رو برات حفظ کنه سایه اتون بالای سر هم باشه

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

چند سالتون بود؟من 39 هستم خیلی دلم میخواست ازدواج کنم ولی جدیدا وقتی بخواد جدی بشه ترس دارم و دلم نم ...

من ۳۳ منم الان همینم انگار ته دلمون نمیخولیم تن به ازدواج بدیم از یه طرف هم دلمون رابطه ی عاطفی میخواد از یه طرف دیر ذاره میشه نمیدونم منم چیکار کنم

من دوره مجردیم دوست داشتم، مستقل و شاغل بودم اما خونه ی مستقل نداشتم و از سن ۳۰ سالگی به بعد واقعا دوست داشتم ازدواج کنم و تنهایی رو احساس می کردم.

ازدواج با تمام فراز و نشیب هاش قشنگیهای خاص خودش رو داره... افرادی که میگن همه از ازدواجشان ناراضی هستند موافق نیستم چون هیچکس نمیاد از خوشی های زندگیش بگه همه شکوه و شکایت میکنن از زندگی. متاهلی هم مثل مجردی مشکلات خاص خودش رو داره ولی اگر انتخاب خوبی در مورد شریک زندگی داشته باشیم میتونیم از زندگی لذت ببریم در کنار فراز و نشیب هایش.

چند سالتون بود؟من 39 هستم خیلی دلم میخواست ازدواج کنم ولی جدیدا وقتی بخواد جدی بشه ترس دارم و دلم نم ...

۳۵ بودم  منم اضطراب خفم می‌کرد 

اگر کیس مناسبی داری زرنگ باش و بکشش سمت خودت  نمیتونم اینجا واضح بگم 

اسمم نظر همسرمه
خب مثلأ من بچه دوست نیستم ولی رفیق بازسمم گذاشتم کنار خثدم با تنهایی خودم کیف میکنم و دنبال آرامشم و ...

اگه بچه دوست نیستی ازدواج نکن چون متاهلی خیلی بالا و پایین داره سختی و خوشی داره ولی همشون را بچه هست که به خوشی و هدف تبدیل میکنه

آیدی تلگرامم amirgold571@

۳۵ بودم منم اضطراب خفم می‌کرد اگر کیس مناسبی داری زرنگ باش و بکشش سمت خودت نمیتونم اینجا واضح بگم

ندارم پسرا به درد نخور شدن هیچکی باب دلم پیدا نمیکنم از یه طرف تنخام خیلی نمیدونم اصن چیکار کنم