2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینهمه حس بد نسبت به خودت از کجا میاد، همه زیبایی های خاص خودشون رو دارن ، تو اینجوری آفریده شده قرار نیست همه عمر خودتو زجر بدی ، بپذیر و بذارش کنار و واسه زیبایی های روحت تلاش کن 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
باورت نمیشه با آرایش زشت تر میشم

آرایش مناسب چهرت رو بلد نیستی احتمالا 

همین سلبریتی ها بهترین میکاپ ارتیستای دنیا درستشون می‌کنن 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

حالا چون گفت زشتم ملت تا ثابت نکنن زیباس ول نمیکنن..... کافیه الان میگف از چهرم راضیم.... ناموسا فازتون چیه؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

همین من ننه و خواهرامم میگن زشته

چهرتو توصیف کن ببینم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چهرتو توصیف کن ببینم

پیشونیم پهن موهام خیلی کم پشته بخصوص از جلو باعث شده کچل نشون بدم یکم فکم کوچیکه و عقبه بینی ام واسه صورتم خیلی بزرگه لبام ب شددددت کوچیکه پوستتم بد شده دندونامم خوب نیستن چشمام زاغ ابرو هام خیلی کمه گردنم کوتاست قدم ۱۵۶ بدنم اندامم افتاده شده با ترک پوستی و تیرگی و.. دست و پاهام کوچیکه و انگشتام خیلییی کوتاست