2777
2789

سلام خانما بهم مشورت بدین لطفا..یه خواستگار دارم ۳۰ سالشه خودم ۲۵..فامیل دوره و یکم شناخت داریم ازش...خیلی آقای مودب و موجهی هستن..خوش اخلاقن..خانواده خیلی خوبی هم داره..راستش خیلی هم خوش قد و بالا و خوش چهرست... ساخت و سازمیکنه  و مشاور املاک داره...

راستش خانوادم همه جوره موافقن..خودمم پسندمه ولی یکم با شغلش مشکل دارم...چن بار اینجا دیدم تو این سایت راجب این شغل حرفای خوبی نمیزدن..من راجب این شغل اطلاعات زیادی ندارم...شما نظرتون چیه؟

دروغگو و کلک بازن دیگه تو کارشون

تو رابطه عاطفی نمیدونم

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر منم مشاور املاکه، خیلی هم آدم موجه و چشم پاکیه

اینجا راجع به پزشک و وکیل و وزیرم همین حرفارو میزنن. همه چیز بستگی به آدمش داره، نه شغل

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

آدم باید خوش و شخصیتش خوب باشههمه چی رو نمیشه با شغل فهمید من معلم و دکتر زیادی میشناسم خیلی کثافین ...

درسته ولی خیلی کارها مثل همین مشاوراملاکیااگه دروع نباشه و دروع نگن روزشون نمیگدره.دایی خودمم شغلش همینه و خودش اعتراف میکنه به این

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
همسر منم مشاور املاکه، خیلی هم آدم موجه و چشم پاکیهاینجا راجع به پزشک و وکیل و وزیرم همین حرفارو میز ...

عزیزم‌من خیلی دراین مورد نگرانم که میگن پولشون شبهه داره و این حرفا..خودش واقعا آقای موجهی هستن..توی دوراهی موندم...

معذرت میخوام یه چیز دیکم اینکه پیگن دروغگوان و این حرفا..شما ناراحت نمیشی از این حرفا؟؟

ببین اقتضای هر شغلی همینه

شما توی مشاور املاک اگر کلاه به کلاه نکنی و نخوای سر دیگران رو کلاه بذاری فقط در طول ماه باید نون خالی بخوری

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیزم‌من خیلی دراین مورد نگرانم که میگن پولشون شبهه داره و این حرفا..خودش واقعا آقای موجهی هستن..توی ...

نه من از این حرفا ناراحت نمیشم، چون دارم می بینم همسر من چقدر به حلال و حروم اهمیت میده. مطمئنم نونی که سر سفرم میاره، حلاله. کسی که اهل حلال و حروم نباشه، فرقی نداره شغلش چی باشه، حروم خواری میکنه یه لیوان آبم روش. کسی ام که براش مهم باشه، بازم فرقی نداره چه شغلی داسته باشه. به این حرفا اهمیت نده. تو هر شغلی هم آدم شارلاتان و عوضی هست، هم ادم پاک و نجیب

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ببین اقتضای هر شغلی همینهشما توی مشاور املاک اگر کلاه به کلاه نکنی و نخوای سر دیگران رو کلاه بذاری ف ...

همسر من کلاه به کلاه نمیکنه، سر کسی ام کلاه نمیذاره، از گشنگی ام نمیردیم. یه کم سخت میگذرونیم ولی دستمون و تو سفره کسی نمیبریم. انقدر با قطعیت راجع به یه شغل فتوا ندید.

طرف شوهرش کارمند بانکه تاپیک زده شوهرم با همکارش بهم خیانت کرده، کتکم زده از خونه پرتم کرده بیرون... پس باید بگیم همه ی کارمندای بانک اینطوری ان؟ شخصیت آدما ربطی به شغل نداره. کسی که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شده باشه و باخانواده و با اصل و نسب باشه، هر غلطی نمیکنه

همسر من کلاه به کلاه نمیکنه، سر کسی ام کلاه نمیذاره، از گشنگی ام نمیردیم. یه کم سخت میگذرونیم ولی دس ...

(اقتضای شغل)

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه