2777
2789
عنوان

سوال راجب کهیر لطفا بیاید واجبه

44 بازدید | 14 پست

خانما آیا کهیر خوب شدنی هستش؟ یا تا ابد باهاته؟

چ چیزاییی مصرف کنم تا دیگ اینجوری نشه؟

و اینکه رون پاهام  میزنه با دستم چ غلطی کنم نگرانم استرس گرفته منو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من خواهرم داشت بعد از کرونا بدتر شد، آمپول اثری نزاشت 

2،3 ماه مدوام هر شب سیتریزین خورد قرص رو قطع کرد فعلا چند سالی هست خبری ازش نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
آره من خواهرم داشت بعد از کرونا بدتر شد، آمپول اثری نزاشت 2،3 ماه مدوام هر شب سیتریزین خورد قرص رو ق ...

اها پس این قرصا رو باید چندین ماه بخورم؟

آخه میدونه ی مدت میخورم بعد دیگه میبنیم چیزی نیست نمیخورم باز میزنه یکم خسته کنندست برام آخه این موضوع 

اها پس این قرصا رو باید چندین ماه بخورم؟آخه میدونه ی مدت میخورم بعد دیگه میبنیم چیزی نیست نمیخورم با ...

نه چند ماه بخور هرشب ساعت 10، سر ساعت 

البته من خواهرم آزمایش داد مشکلی نداشت و ربطی به غذایی هم که می‌خورد نداشت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه چند ماه بخور هرشب ساعت 10، سر ساعت البته من خواهرم آزمایش داد مشکلی نداشت و ربطی به غذایی هم که م ...

میگم آزمایش کلی دکتر نوشت برام  اون خوبه اوکیه دیگ مشکلی داشته باشه متوجه میشم‌دیگه؟

برای من آخه غذا هم مشکلی نداشتم قبلا بگم حساسیت دارم ب چیزی چشم حتنا مرسی آبجی 

میگم آزمایش کلی دکتر نوشت برام اون خوبه اوکیه دیگ مشکلی داشته باشه متوجه میشم‌دیگه؟برای من آخه غذا ...

آره 

مرسی ممنون☺️

خواهش