2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به مجرد موندن یک دختر تا سی سالگی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم سی و شش سال .دیر میشه .دیگه هیچ وقت در سن بالا شوهر نیست .گزینه ها هم محدوده .مرد مطلقه یا بیو ...

بستگی ب شرایط  حانواده و تحصیلات  ام  داره همسایه ما ۴۲ سالشه شد زن  ی جراح  مجرد  خودشم  پرستار بود 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
۲۹ ۲۸ ۲۷ .دختر باید بالغ عاقل باشه .جوگیر بی جنب نباشه .

حالا بر فرض هیچوقت ازدواج نکرد. چی میشه مگه؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

واسه ما خانما دیر میشه .

از نظرم ازدواج فقط ی گزینه توی زندگیه مثل قدیم ک نیست حتما باید دختره ازدواج میکرد ک ای وایی ی سرپناه داشته باشه یکی باشه نون بده نه

اونم با مشکلاتو پسرای الان 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

اگه واقعا قصدش ازدواجه باید ببینه چی باعث شده موردی که مد نظرشه پیدا نشده آیا خیلی رویایی فکر میکنه و توقعش بالاست یا مشکل دیگه تو رفتار خانواده محل زندگی و اطرافیانش هست . آیا تعاملات اجتماعیش با اون قشری که دوست داره ازدواج کنه درست و کافیه یا نه.

اگر واقعاً مورد خوب براش نبوده و خودشم آمادگی لازمو نداشته اشتباه نکرده 

به هر حال ازدواج الکی نیستش باید با عقل و منطق باشه بیشتر

بعد الان خیلی عادیه مجردی تا سی سال 

ایشونم که موقعیت خوبی داره خواستگارای خوب میتونه داشته باشه

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
تا سن چند خواستگار خوب هست؟

به خدا به سن ربطی ندارد قسمت تو هر سنی که باشی میاد سراغت 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
از نظرم ازدواج فقط ی گزینه توی زندگیه مثل قدیم ک نیست حتما باید دختره ازدواج میکرد ک ای وایی ی سرپنا ...

تنهایی بدون بچه .سخته .سرد بودن تو زندگیش زیاده .پسرای الان هم بگردی خوبش هست.من خواستگاری کردم دوبار 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ