بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی من خیلی لاعرترشدم البته ۶۵امولی شوهرم میگه پربودن بت میاد چرا لاعرشدی نمدونم چجوریاس همه زندگیا ...
منم الان ۶۵ شدم از ۷۰قدم ۱۶۵ شماچنده قدت گلم
میخام دوباره رژیم چاقی شروع کنم ولی خب الان شکمواب کردم باورزش کم کردن چربی خیلی جاهام اب شده نمیدنم چرا
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
بچها به احترام کسایی که تو تاپیکن یبار دیگ عکسو میزارم ولی زود پاک میکنم چون باید برم دانشگاه دوستان عزیزم از کسایی که حس خوب بهم دادن خیلی ممنونم عزیزای دلم 😍♥️