2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون یه هفته بعد از اقدام نتیجه ی بیبی چک معتبره

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 40 پست
من ۱۳ دهم یا چهاردم موقع پریوده اگ دیگ نشم بارادرم

منم 13 هم موعدمه اگر بادار بودی بهم خبر بده عزیزم، انشاالله دوتایی باردار باشیم باهم به دنیا بیان😍😀

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایییی بهم بگووووو اگ بودی منم بهت میگممم وای خدا کنه دوتامون بشیم دلمون روشن بشه

انشاالله عزیزم 😍😍

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
سلام عزیزم چیصد بارداری

سلام عزیزم نه بعد 3 روز عقب انداختن پریود شدم شما باردار شدی گلم

سلام عزیزم نه بعد 3 روز عقب انداختن پریود شدم شما باردار شدی گلم

ایشالله این ماه میشی هرچی خدا بخواد منم اون ما مریود شدم زدحال بود ولی هی میگفتم خدایا تو صلاحمو بهتر میدونی. اره فدات بعد دوروز تاخیر تست زدم مثبت شد جالا دیگ شنبه یکشنبه برم ازمایش تا خطا نزنه

ایشالله این ماه میشی هرچی خدا بخواد منم اون ما مریود شدم زدحال بود ولی هی میگفتم خدایا تو صلاحمو بهت ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله که آزمایشم مثبته و سالم بغلش میکنی منم اگه این ماه مثبت شد بهت میگم😍🥹

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله که آزمایشم مثبته و سالم بغلش میکنی منم اگه این ماه مثبت شد به ...

سلامت باشی فدات مرسی ایشالله قسمت خودت توکل ب خدا ان شا الله مثبتهه

سلامت باشی فدات مرسی ایشالله قسمت خودت توکل ب خدا ان شا الله مثبتهه

ممنونم عزیزم 😍