2777
2789
عنوان

راننده اسنپه چ پرو بودد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 36 پست
نه اصلااااا هیچ وقت نزار شرمنده خودت بشی همیشه تو اجتماع پرووو باش خیلی پرو مردم تا ببن یکی لاله یا ...

اره دقیقا.مدتیه اعتماد ب نفسم کم شده میترسم سوتی بدم یا کارم اشتباه باشه لال میشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییی کار خوبی کردی واقعا احسنت ولی من بودم روم نمیشد میگفتم این ۲۰ تومنم نمیخاد😑

نه نه تورو خدا از حق دفاع کن ۵۰تومن چیزی نبود بخدا من هر روز ۲۰تومن اینا صدقه نیدم یا تو خیابون ب افراد نیازمند خیلیم ولخرجم یعنی ۵۰تومن چیزی نبود 

اما بدون زحمتم بدست نیاوردم ک اون عوضی بخواد منو تو رو در وایسی بزار بگیره 

همیشه تو اجتماع پرو باش تورووو خدا نزار ازت سواستفاده کنن

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
منم چند روز پیش رفتم از یه دست فروش گندمک بخرم عوضی اشغال چهل تومن کارت به کارت کردم براش اس ام اسش ...

چ عوضی اشکال نداره بسپارش ب خدا...

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
چ عوضی اشکال نداره بسپارش ب خدا...

آخه میگه چهل تومن پولیه اینجا وایسادی آخه اگه پول نبود که تو یه بسته از اون گندمکارو می‌دادی بفهم نفهم حرومخور

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
زدم

خیلی ممنون یه صلوات مهمون من

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت.                                                                                                                   😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم    😍😍😍😍😍

خیلی ممنون یه صلوات مهمون مناللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مچکرم عزیزم❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من از یکی شنیدم این ترفند و استفاده میکنن . دمت گرم که کوتاه نیومدی . من خودم نقد نمیدم از اپ میریزم واسه اسنپ 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

نه نه تورو خدا از حق دفاع کن ۵۰تومن چیزی نبود بخدا من هر روز ۲۰تومن اینا صدقه نیدم یا تو خیابون ب اف ...

دقیقا برای منم پیش اومد تاکسی خطی سوار بودم با چند نفر دیگه... داشت کرایه اضافه میگفت اونا هم غر زدن که نرخش این نیست و در نهایت دادن مبلغو منم همون کرایه نرخو دادم گفتم من پول مفت به کسی نمیدم الان پیاده شم دو برابر اینم میندازم صندوق صدقات ولی به کسی پول مفت نمیدم پیرمرده جیکش درنیومد