2777
2789
عنوان

زن خونه دار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
تازه سرکار میری حقوق داری آرامش بیشتری در خرید داری شوهرم جمعه ها نمیگه من روز استراحت هست کمک میکنه ...

خیلی 

حقوق رو دو دستی تقدیم میکنیم

تازه میگن از زندگی زدی میری 

سرکار

منتش بیشتره 

برای خرید هم مراعات کن

خوبه دیدم همیشه زنهای خانه دار شیک و پیک ترن و بیشتر به خودشون میرسن 

همه اینا چه خونه دار

چه شاغله

بسته به اخلاق مرداس

همه جورش مفتش گرونه

فقط مجرد باشی وشاغل خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچ کدومکلا شیفت عصر میرفتمهمسرم عصر مراقب بچه بوداز سه سالگی ه ممیاوردش محل کار پیش خودم بوئدتا ...

اکثریت اینطوری نیست 

تعداد زیادی بچه صبح خونه مادر نهار خونه مادر. دوستم یه روز که تنها با دوتا بچه تو خونه بود زنگ من زد گفت وای مردم از بس نق زدن بچه ها نهار باید درست کنم چطوری دوتا بچه تو خونه تحمل میکنی خیلی سخته

اکثریت اینطوری نیست تعداد زیادی بچه صبح خونه مادر نهار خونه مادر. دوستم یه روز که تنها با دوتا بچه ت ...

اونا لوس تشریف دارن 

الان معلم دخترم بهم گفت با وجودی که ت وسرکاری از همه مامانا فعال تری 

خیلی حقوق رو دو دستی تقدیم میکنیمتازه میگن از زندگی زدی میری سرکارمنتش بیشتره برای خرید هم مراعات کن ...

اخرش رو خوب آمدی مجرد بودی   شاغل   

البته حقوق چرا باید دو دستی بدیم شوهر بخشی رو در خرج خونه کمک میکنیم 

اخرش رو خوب آمدی مجرد بودی شاغل البته حقوق چرا باید دو دستی بدیم شوهر بخشی رو در خرج خونه کمک می ...

همه رو دادیم آخرش 

یه سه دونگ خونه به ناممون کردن

روزی هزار بار فحش میدن که غلط کردیم 

کلا به دخترم گفتم اصلا نمیزارم کارمند بشی

فقط کارهنری تو خونه که کسی سر درنیاره چقدر درمیاری