2777
2789
عنوان

کیا بجای پودر لباسشویی از مایع استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 27 پست

وای سافتلن بوش بدا.

من قبلا پرسیل میگرفتم دیگه اونم از بوش خسته شدم.چند بار کامفورت استفاده کردم خوبه..لانم تست دارم اونم خوبه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

خیلی وقته کامفورت استفاده میکنم عالیه

دیگ نرم کننده نمیخواد؟

برا لباسایی ک الکتریسسته میگیرن

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای سافتلن بوش بدا.من قبلا پرسیل میگرفتم دیگه اونم از بوش خسته شدم.چند بار کامفورت استفاده کردم خوبه ...

دیگ نرم کننده نمیزنی؟

برای لباسایی ک الکتریسیته میگیرن

من سافتلن نرم کننده میزدم بوشو دوست نداشتم

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

من از سافتلن استفاده میکنم حس میکنم لباسا رو تمیز نمیکنه الان جدیدا پرسیل گرفتم هنوز امتحانش نکردم

ولی در هر صورت بهتر از پودره و بوی خوبی هم به لباسا میده

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من استفاده میکنم عزیزم هاله هم میزنم یه ذره ،بوش خیلی خوبه بهتر تایده

من پور هاله میزنم

ولی خیلی بوی پاکیزگی میده😁

و اینک مجبورم برا لباسای تیره و چادر هاله بزنم

نرم کننده هم ک بعد یمدت پارچه رو خراب میکنه😪

من از سافتلن استفاده میکنم حس میکنم لباسا رو تمیز نمیکنه الان جدیدا پرسیل گرفتم هنوز امتحانش نکردمول ...

از چ لحاظ هایی از پودر بهتره

من همیشه ازپودرلباسشویی تست استفاده میکردم تنهابدونی هیچی وخییلی راضی بودم برای اولین بارمایع لباسشو ...

جدی؟ چه مارکی بود مایع ش

دیگ نرم کننده نمیزنی؟برای لباسایی ک الکتریسیته میگیرنمن سافتلن نرم کننده میزدم بوشو دوست نداشتم

نه.عالی هم میشوره..

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست