2777
2789
عنوان

کیا میتونن بگن جنسبت رو 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 114 پست
صورتم جوش زده چنتایی .. دماغم بزرگ نشده یک کیلو اضافه کردم ...چطور؟

کسی ک پسر داره صورتش تغییر نمیکنه 

کسی ک دختر داره از اول صورتش ورم می‌کنه دماغش گنده میشه پف میکنه

کسی ک پسر داره صورتش تغییر نمیکنه کسی ک دختر داره از اول صورتش ورم می‌کنه دماغش گنده میشه پف میکنه

ن پف یا بزرگی ندارم شاید خودم متوجه نمیشم ولی تغییری حس نمیکنم کسیم بهم نگفته .. ولی رو گونه هام و روی چونه م چنتا جوش زده .. سابقه جوش زدن داشتما ولی  قبل بارداری نداشتم اصلا دکتر پوست میرفتم صورتم تازه داشت صاف میشد .. ک الان باز جوش جوشی شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن پف یا بزرگی ندارم شاید خودم متوجه نمیشم ولی تغییری حس نمیکنم کسیم بهم نگفته .. ولی رو گونه هام و ر ...

حس میکنم پسره 

ب هر حال سلامت باشع انشالله چون وزنتم کم بالا رفته پسره

حس میکنم پسره ب هر حال سلامت باشع انشالله چون وزنتم کم بالا رفته پسره

نمیدونم ی پسر دارم اگه پسر شه ک همبازی پسرم میشه خوشحالم دخترم باشه جنسیتشون جور میشه عالی میشه 😅

ن پف یا بزرگی ندارم شاید خودم متوجه نمیشم ولی تغییری حس نمیکنم کسیم بهم نگفته .. ولی رو گونه هام و ر ...

من از بس خوراکم شده بود فقط میوه تو ۳ ماه ۱۵ کیلو کم کردم😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نمیدونم ی پسر دارم اگه پسر شه ک همبازی پسرم میشه خوشحالم دخترم باشه جنسیتشون جور میشه عالی میشه 😅

خدارو شکر پس اولی پسره دومی هر چی باشع عالیه عزیزدلم ایشالا سلامت باشه خداحفظش کنه چن سالشه پسرت؟

من اولین بارداریم پسر بود فقط تهوع صبحگاهی داشتیم دیگه هیچ مشکلی نداشتم کلا اذیت نبودم سر پسرم بجز ا ...

اینم به مرور زمان خوب میشه چیزی نیس حالا خودت دختر میخای یا پسر

اینم به مرور زمان خوب میشه چیزی نیس حالا خودت دختر میخای یا پسر

نوشتم بالاتر ... دقیق نمیدونم چی میخام 😐 اگه پسر باشه میشه همبازی پسرم اگرم دختر باشه خب جنسیتا جور میشه در هر صورت خوشحالم 😅

اخی همون دیگه منم تک فرزندم و از بچگی بدون پدر بزرگ شدم الان ارزومه صاحب حداقل ی قند عسل بشم😍😍البت ...

برات از ته قلبم دعا کردم مشکلاتت حل بشه و بابایِ پسرات بیاد دنبالت و برید پسراتونو بزرگ کنیدددد😍😋

امیدوارم برسی به هرآنچه که تو قلبته❤️

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

وای خدایا بعدش چی؟ 😂

به بعد نرسید دور از جونت ۱۶ هفته سقط کردم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔