2777
2789
عنوان

منتظرا بیاید دور هم باشیم(اقدام به بارداری)

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 63 پست
ژل رویال چیه عزیزم؟ چجوری باید تهیش کنیم؟

برای همه چی معجزه اس خصوصا باروری ولی بعد بارداری دیگه نباید مصرف کنی . توی نت سرچ کن خواصشو ببین هر روز صبح ناشتا به اندازه 1 عدس باید بخورین . این سایت هم خیلی معتبره من ازش خریدم توی گوگل بزن دکتر هانی راد

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی ورزش میکنی؟ خیلی پیاده روی تاثیر داره

دکتر گفت پیاده روی فایده نداره، باید جوری ورزش کنی که به نفس نفس بیافتی! من اضافه وزن شدید دارم! اما یادمه دکتره یکی از آشناهامون بهش گفته بود هر دکتری که بگه بخاطر چاقی بچه دار نمیشید، نتونسته تشخیص بده و انداخته گردن چاقی! خوده آشنامون وزنش بالای صد بود و در عرض سه ماه نتیجه گرفت

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو هرموقع بچه بدنیا اوردی اسماشون همینا بزار

اتفاقا نذر کردم همین اسمارو بذارم ولی هنوز خبری نیست! توی این چند روز دو تا خواب دیدم که نمیدونم ربطی به بچه دار شدن داره یا نه! توی یکیش سینم پره شیر شده بود و میپاچید بیرون، توی یکی دیگشم نشسته بودم توی یه حیاطی و انار میخوردم! خدا کمکم کنه، دیگه توی هر چیزی دارم دنبال یه نشونه واسه بچه دار شدن میگردم

برای همه چی معجزه اس خصوصا باروری ولی بعد بارداری دیگه نباید مصرف کنی . توی نت سرچ کن خواصشو ببین هر ...

شما خودت نتیجه گرفتی؟

اتفاقا نذر کردم همین اسمارو بذارم ولی هنوز خبری نیست! توی این چند روز دو تا خواب دیدم که نمیدونم ربط ...

انشاالله همین ماه خبر بارداریت بشنوم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

سلام.منم یک سال و سه ماه اقدامم از اول هم دکتر رفتم همه ازمایشات دادم و مشکلی نیست منتها باردار نمیش ...

فقط باید خدا بخواد اینو مطمئنم! دوسته دختر خالم سرطان تخمدان گرفت، یکی از تخمداناشو از دست داد اون یکی تخمدانشم اوضاع جالبی نداشت، ولی سریع باردار  شد! یعنی اگر خدا بخوادهاااا حتی سرطانم نمیتونه مانع بشه! فقط چیزی که هست خدا بی وسیله کاری نمیکنه برای همین من دکتر میرم! ان شاءالله هردومون خیلی زود باردار بشیم و بچمون صحیح و سالم به دنیا بیاد عزیزم

ممنون گلمانشاالله خدا به هرکس که میخواد بچه بده به سلامتی

الهی آمین

دوس داشتی به اینجا سر بزن و خبر بارداریتو حتما بده

بله عزیزم

چقدر طول کشید تا نتیجه بده؟ چجوری اصل بودنشو تشخیص بدم؟

یه مغازه عسل فروشی اینجا هست که دیدم نوشته ژل رویال هم موجوده، همیشه برام سوال بود که ژل رویال چیه؟ با خودم میگفتم یعنی مربوط به عسل یا زنبوره که توی عسل فروشی میفروشن؟!