2777
2789
عنوان

یه مرد از کجا میتونه بفهمه زنش خیانت میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اونجایی که هرچقدرم زرنگ باشه 

خدایی هست

چوبی که داره

دنیایی که گرده

عملی که عکس العمل داره

وماهی که پشت ابر نمیمونه

و چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟

اتفاقاً همین که یکی فکر کنه خیلی زرنگه

هرکار کنه هیچ کس نمی‌فهمه 

همین از حربه های شیطانه

خیلی از اونایی که قتل کردن

تجاوز کردن.

دزدی کردن

و...

فکر میکردن زرنگن

هیچ که نمیفهمه

برادرشوهرت غیرت نداره

نه چه غیرتی ؟

مثل سگ از زنش میترسه 

آخرین بار زنش زنگ زده بود مأمور اومده بود برده بودش سر اینکه چرا پول نمیده بره کراتین کنه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
مردها رو اصلا نمیشه ثابت کرد مگه اینکه خیلی زرنگ باشی الهی اون مردها هم خیر نبینن

من توهمچین شرایطیم وشدم ادم بده همه جاگفت داری تهمت میزنی میگم خدایایاجونشو بگیر باجونمو

حرفاتو خوندم یاد خودم افتادم دلم گرفت ده ساله ازدواج کردم با یه حیوون دارم زندگی میکنم ، سه ساله برا ...

دقیقا مثل شوهروجاریه شلیطه ی من. شوهرم به خاطرجاریم حتی منو کتک زد چون بهش گفتم واسه چی انقدر زنگت میزنه. زنیکه بی شرف این آخریا دیگه میخواست خونش دعوتمون کنه به شوهرم زنگ میزد نه به من. وای که من چیا ازاینا دیدم وتحمل کردم تا خدا خودش فعلا شرشو اززندگیم کم کرده

فکر کنم جاریت خود شیطان

به شیطان گفته برو من جات هستم 

کاش میتونستم جدا بشم ، کلا خانوادگی همشون رو اعصابن بخدا 

حسرت به دل موندم یه خانواده شوهر خوب نصیبم بشه باهاشون رفت و آمد کنم ولی همشون انگار از زیر سگ برداشته شدن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
نه چه غیرتی ؟مثل سگ از زنش میترسه آخرین بار زنش زنگ زده بود مأمور اومده بود برده بودش سر اینکه چرا پ ...

ادمای هرزه هم سلیته هستن هم حق ب جانب مث جاری من ک برادرشوهرم بخاطرش نابودشد ولی هنوز طلاقش نداد

جاری منم اینطوری جالب اون ارزشش ازمن بیشتر وبارها مچشو گرفتن طلاقش ندادن بعدمنی ک ب شوهرم میگم مث اد ...

چون اون جاری حتما هم کفو خودشونه. اینجورادما خیلی هم حرومزادن راهشو بلدن که چطوری همرو ازخودشون راضی نگه دارن