2777
2789
عنوان

یه مرد از کجا میتونه بفهمه زنش خیانت میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 81 پست
دوست به شدت نزدیک هستیممن که هرگز به اعتمادش خیانت نمیکنمولی برام عجیبه دوتا مرد خیلی خوب رو مثل موم ...

اون مرد ک می‌دونه این خانم متاهل هست و باهاش رابطه داره چطور میتونه خوب باشه

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست به شدت نزدیک هستیممن که هرگز به اعتمادش خیانت نمیکنمولی برام عجیبه دوتا مرد خیلی خوب رو مثل موم ...

مردها خودشون عاشق همچین زن هایی هستند و خوششون میاد ما بریم فکر خودمون باشیم که یک درصد شانس این عجوزه هارو نداریم

ایشالا خدا زنای خراب و خونه خرابکنی که تازه جانمازم آب میکشن و واسه مردا غزیبه وآشناهم حالیشون نیست ...

حرفاتو خوندم یاد خودم افتادم دلم گرفت 

ده ساله ازدواج کردم با یه حیوون دارم زندگی میکنم ، سه ساله برادرش ازدواج کرده و زن برادرش همش خودشو میچسبونه به شوهر من ، فکرشو بکن من با طرف قطع رابطه هستم پشت گوشی هم من هم اون هر چی از دهنمون دراومد به هم گفتیم ولی شوهرم با طرف چت میکنه ، از گوشیش بلاکش کردم رفت درآورد 🙂 بعد جالب اینجاست زنگ میزنه به شوهرم میگه شام بیا خونمون بدون اینکه بگه با زن و بچت بیا 

منم دیگه ولشون کردم چون میدونم نمیخوام تو این زندگی بمونم 

از صمیم قلبم آرزو میکنم چت های عاشقانه به هم بدن اون موقع آبروشونو تو کل ایران میبرم جوری که خودکشی کنن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
ایشالا خدا زنای خراب و خونه خرابکنی که تازه جانمازم آب میکشن و واسه مردا غزیبه وآشناهم حالیشون نیست ...

جاری منم اینطوری جالب اون ارزشش ازمن بیشتر وبارها مچشو گرفتن طلاقش ندادن بعدمنی ک ب شوهرم میگم مث ادم رفتارکن کثافت کاری نکن میگن طلاقش بده