2777
2789

من خودم۳۰ سالمه صورتم بیضی شکله ، غبغب یکم دارم ، چشمام خمار و کشیدست، بینی م کمی قوس داره و کمی به سمت پایینه نوکش، صورتم گندمی و خیلی کم لکه های کمرنگ کوچیک پراکنده دارم ، موهام مشکی نچراله، ابروهام کم پشت بوده و تتو داره ک البته نیاز داره ک ترمیم کنم ، هیچ کار زیبایی نکردم ، اضافه وزن دارم ک رژیمم ، لباسام عموما خیلی شیک و خاص هستن 

بنظرتون مثلا ب بینیم آنزیم بزنم ، به چونه م کمی ژل بزنم زاویه فک انجام بدم و نیم سی‌سی به لبام ژل بزنم ، موهامو یه لایت دخترونه کنم ، ابروهامم پاک کنم دوباره یه میکرو نچرال کنم، مژه بکارم ، بهتر میشم یا نه؟ 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داری خودتو میکوبی از نو بسازی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اول بگو‌ از زندگی چی میخوای دنبال چی هستی؟

شما ب اندازه کافی زیبا هستی با این کارا وسواس میگیری و هی میخوای بیشتر با خودت ور بری

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
الان من بیرون میرم فقط یه رژ میزنم ، رستوران یا مهمونی باشه سایه و کرم پودر میزنم ، آرایشم بنظرتون د ...

سایه چه رنگی میزنی؟منم پوستم گندمی روشنه نمیدونم سایه چه رنگی بزنم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
فقط زاویه فک بزن اگه لبات کوچولوعه به کوچولو ژل بزن همه ی اینارو انجام نده چون صورتت از حالت نچرال د ...

کوچولو نیست و طبیعیه ، ولی بزرگ و قلوه ای نیست

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
فقط زاویه فک بزن اگه لبات کوچولوعه به کوچولو ژل بزن همه ی اینارو انجام نده چون صورتت از حالت نچرال د ...

زاویه فک سن و حداقل ۱۰سال می‌بره بالا و  ب هر کسم نمیاد

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بن مژه هم خوشگله اگه بزنی 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
سایه چه رنگی میزنی؟منم پوستم گندمی روشنه نمیدونم سایه چه رنگی بزنم

هم رنگ صورتم معمولا ک یکم شاین بده، یا دودی یا قهوه ای پررنگ ، مثلا عروسی قهوه ای پررنگ وسطش کمرنگ تر ، خودم بیشتر رنگ پوستم و یکم شاین وار دوست دارم

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕