2777
2789
عنوان

بزرگترین حماقت من از ورود تو رابطه با ادم بیشرف و عکس دادن بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 4350 بازدید | 158 پست

بازم دم داداشات گرم

خونواده ی واقعی یعنی این که خطاکنندرودرنهایت میبخشن وپشتش می ایستن حالاهرچقدرم غربزنن یادادوبیدادراه بندازن طبیعیه

توام دبگه تکرارنکن اسی😐🤨😐🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشمام چه شانسی اوردی دختر

چه عقلی اون لحظه ب کار دادی ک ب داداشت گفتی

عوضش درس شد برات

ازین ب بعد دیگه بچسب ب درست داداشات ببینن دیگه سمت این چیزا نمیری دلشون صاف میشه یادشون میره

بازم دمشون گرم ک پشتت بودن دلم داداش بزرگتر خواست🥲خدا نگهشون داره برات

اسی ببخشید میپرسم خدایی نکرده رابطه که نداشتی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

انشالله که چشمت باز شده باشه

بعدی که اومد نگی این پسر امامزاده ست

برام سوال شد 

عکست چطوری بود مگه که انقدر تهدیدت می کرد؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
از عکسامچون تایمر دار بود نمیشد اسکرین

چه دیوث کثافتی بوده از عکس تایمردار عکس گرفته😑😒

عزیزم از اون هفت خطای روزگار بوده خداروشکر زود فهمیدی 

بابت عکس نگران نباش هیچ غلطی نمیتونه بکنه الآن کل مجازی پر شده با عکس لخت و بی حجاب مثلاً میخواد با دوتا عکس تو چیکار کنه فقط واق واق کرده تورو بترسونه

خیلی خوشحال شدم که تا ته خط نرفتی و به برادرات گفتی که پشتت باشن دختر عاقلی هستی😘😘

اسی دیگه بعدش چیزی نگفتن داداشات واقعا داداشای خوبی داریدیگه هیچوقت هم رل نزن چون این پسرا فقد واسه ...

ن دیگ بدبختا چی بگن🫠فقط همون لحظع اول بعدش کاری نداشتن دیگ🫠ممنونم جیگرم