2777
2789

من عقدم و تازه عروسی اقوام همسرم رفتم لباس گرفتم خیلی خرج کردم الان فهمیدم دوباره عروسی یکی از اقوام نزدیکه دوباره نمیتونم اون مقدار خرج کنم و اینکه نمیشه اون لباس قبلو پوشید از پیجی چیزی خرید کردید ک هم ارزون تر باشه هم با کیفیت

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم از پیج خرید نکن. به چند دلیل اول مناسب نبودن سایز دوم عکسی که میزارن با خود لباس خیلی فرق داره. و ممکنه زدگی یا پارگی باشه پس حضوری خریدتو انجام بده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان اکثر فروشگاهها به اسم بلک فرایدی خیلی تخفیف گذاشتن 

یه سر به بازار یا فروشگاههایی که خرید میکنی بزن شاید چیز مناسب گیرتون بیاد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
الان اکثر فروشگاهها به اسم بلک فرایدی خیلی تخفیف گذاشتن یه سر به بازار یا فروشگاههایی که خرید میکنی ...

دیشب بیست و سی نشون میداد اتفاقا درمورد همین بلک فرایدی گفت فقط کلاهبرداریه

یه جنس مثلا 3200هست

بعد تو این تایم میزنن 5تومن

بعد با تخفیف بلک فرایدی میشه 4200

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

کدوم شهری ؟؟

بهترین راه کرایه لباس مجلسی

من تهرانم چون زیاد مجلس نداریم آخرین سری یه سال پیش لباس مجلسی کرایه کردم ساتن سبز بود خیلی خوشگل بود . 

از اون موقع به بعدم دیگه مراسم نداشتیم بهتر شد که نخریدم

چون مراسم جشن عروسی زیاد میری بهتره کرایه کنی این یه بار

لباس مجلسی تو اینستاگرام هست ولی همون مدل سادش باید ۴,۵ تومن بدی ...

من خودم دوست ندارم لباس مجلسی تکراری بپوشم که همه دیدن . 

دیشب بیست و سی نشون میداد اتفاقا درمورد همین بلک فرایدی گفت فقط کلاهبرداریهیه جنس مثلا 3200هستبعد تو ...

قبل خرید باید از سایت های دیگه چک کنید قیمتو

من لوازم بهداشتی سرچ کردم قیمتشون هم اصل قیمت رو جنس بود . تخفیفم خورده بود

دیشب بیست و سی نشون میداد اتفاقا درمورد همین بلک فرایدی گفت فقط کلاهبرداریهیه جنس مثلا 3200هستبعد تو ...

کلاهبرداری چی؟ 

مثلا به شخصه مغازه ای رفتم هفته ی پیش بارونی ۱۶۰۰ بوده این هفته زده ۹۰۰ ،اگه این کلاه برداریه پس من راضیم کلاهم رو بردارن 😅 

تخفیف دادن یعنی از قیمت قبل اون فروشگاه یا فروشگاههای مشابه  خبر داشته باشی و الان با قیمت پایین تر بخری وگرنه آدم خودش عاقله  میبینه یه جنس با تخفیف اینقدر گرونه خب نمیخره  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بیشتر سایتا همینکار رو میکنن

بله منم زیاد میبینم 

ولی وقتی آدم از قیمت های بازار خبر داشته باشه و یا چند تا سایت و پیج قیمت بگیره میفهمه کی گرون فروشه و ازشون خرید نمیکنه