2777
2789
عنوان

الان دیدم پسره پیامارو دوطرفه پاکیده انگار منو برق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 61 پست
خیلی احمقم نه؟

احمق نیستی اعتماد به نفس نداری خودتو دوس نداری به خودت محبت نمیکنی دختر و پسر نداره آدما وقتی ببینن یکی خودشو دوس نداره و وابستس اذیتش میکنن

خودتو با چیزای دیگه به جز پارتنر داشتن سرگرم کن و موفق شو

به خودت برس 

اونوقت میبینی چطوری به دست و پات میفتن

آره غیر مستقیم دوتامونم ابراز علاقه کرده بودیمپیام ندادنش رو میتونستم پای مشغولیتش بزارم ولی پاک کرد ...

خب منم همیشه با کسی چت کنم پیامازو پاک میکنم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماهم پیامات رو دوطرفه پاک کن بلاک و فراموش👌

به کارو درسو زندگیت برس اسی جان ول‌کن این پسرای دمدمی مزاج و بچه سالو

سن و سال به عدد شناسنامه نیست به رفتاروعقل و شعوره طرفه

خیلی کارش مسخره بوده، پاک کردن پیام دوطرفه😐😂

ولی توام مثل خودش باهاش رفتار کن پیاماتو پاک کن

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

شماهم پیامات رو دوطرفه پاک کن بلاک و فراموش👌به کارو درسو زندگیت برس اسی جان ول‌کن این پسرای دمدمی م ...

پیر پسرای خودشیفته و سمی و پرنسس مردسالارو ضد زن و زن ستیز هم اینجورین ربطی به سن نداره 

حرف مفت پسرا ارزشی نداره تلاش و عملشون مهمه 

شماهم پیامات رو دوطرفه پاک کن بلاک و فراموش👌به کارو درسو زندگیت برس اسی جان ول‌کن این پسرای دمدمی م ...

پیامی نمونده که بخوام پاک کنم 

میدونی الان احساس خوار بودن بهم دست داده 

انگار منو زیر پاش له کرد بااین کارش 

آخه ینی چی بیای دوطرفه بپاکی مگه این وسط دعوایی بوده یا چی

بلاکش کنم حالا میگه سوخته..نه؟

پیر پسرای خودشیفته و سمی و پرنسس مردسالارو ضد زن و زن ستیز هم اینجورین ربطی به سن نداره حرف مفت پسرا ...

خیرسرش ۲۸ سالشه 

من اینو یه پسر عاقل میدونستم آدم میدونستم اینو 

خب منم همیشه با کسی چت کنم پیامازو پاک میکنم

یماه رفته حال اسیو نپرسیده 

گاو بیشتر از این ادم میفهمه 

بعدش میدونسته اسی از اینکار بدش  میاد اومده از عمد اینکارو کرده اسیو اذیت کنه 

پیر پسرای خودشیفته و سمی و پرنسس مردسالارو ضد زن و زن ستیز هم اینجورین ربطی به سن نداره حرف مفت پسرا ...

دقیقا

طرف ۳۰ سالشه ۴۰ سالشه ولی از لحاظ مغزی انگارمغزش رشد نکرده😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

پیامی نمونده که بخوام پاک کنم میدونی الان احساس خوار بودن بهم دست داده انگار منو زیر پاش له کرد باای ...

عزیزم بلاکش کن اینجوری کارشم که پیامارو پاک کرده یادت میره تنها با بلاک کردنه که میتونی فراموش کنی

چرا شوهرت گف ادامه ندیم؟غرورمو حفظ کردم یک ماه جلوی خودمو گرفتم بهش پیام نفرستم ولی امروز که دیدم پی ...

عاشقم نبود فقط واسه اینکه من عاشقش بودم باهام ازدواج کرد واسه اینکه همیشه یکی باشه که بهش محبت کنه

آفرین کار خوبی کردی الان کلا شماره و پی وی و عکس و هرچی که ازش داری پاک کن برو یه دوش آب گرم بگیر یه چای دارچینی داغ بخور یه پادکست آرامبخش گوش کن اگه تو خونه گل دارید بهشون اب بده و برگاشونو پاک کن

و ذهنت رو از همه چی خالی کن از همهههه چی