2777
2789
عنوان

الان دیدم پسره پیامارو دوطرفه پاکیده انگار منو برق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 61 پست
نه مهم نبوده..میدونست تنهام خونهولی یکبارم حالمو نپرسید

خب. فکر میکنی پسرا و مردا هیچی بلد نیستن نی نی کوچولوئن از منو تو بهتر بلدن که طرف تو چه شرایطی هست 

براش اصلا مهم بودی اتفاقا وقتی یک هفته شده تو باید چتو پاک میکردی 

مگه نمیگی‌پدرت مریضه حتی بعد یک‌ماه که حالتو نپرسیده اومده چت هم پاک‌کرده که حرصت بده این ادم ارزش داره بشینی براش گریه کنی 

از دشمن بدتره خدا دشمنتو دور کرد ازت برو شکر کن‌

یماه گذشته حال باباتو پرسید ؟حال خودتو چی ؟ اصلا براش مهم بود ؟

خیلی عوضی بوده من نمیدونستم 

میدونست متنفرم از پاک کردن پیاما ولی اینکارو کرد

بااین کارش ینی منتظر بوده من برم سمتش دیده از من خبری نشده حرصی شده ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عوضی بوده من نمیدونستم میدونست متنفرم از پاک کردن پیاما ولی اینکارو کردبااین کارش ینی منتظر بود ...

اسی اون ادم اصلا دوست نداشته فقط یکیو میخواسته وابسته کنه سرگرم شه 

دشمن ادم هم وقتی ببینه پدر ادم مریضه سعی میکنه تو اون زمان اذیت نکنه این از عمد بعد مدتی اومده اینکارو کرده اعصاب و روانتو بهم بریزه از دشمن بدتره 

اومد پیامو پاک‌کرد حرصت بده میفهمی اذیتت کنه 

خب. فکر میکنی پسرا و مردا هیچی بلد نیستن نی نی کوچولوئن از منو تو بهتر بلدن که طرف تو چه شرایطی هست ...

اتفاقا میخواسم چت رو پاک کنم ولی با خودم گفتم حالا فکر میکنه حرصم گرفته که چرا پیام نداده تصمیم گرفتم خیلی خونسرد باشم 

چن روز به خدا گفتم اگ مال من نیست ازم دورش کن 

لعنت به احساساتم من دوسش داشتم

اسی اون ادم اصلا دوست نداشته فقط یکیو میخواسته وابسته کنه سرگرم شه دشمن ادم هم وقتی ببینه پدر ادم مر ...

چقدر بی رحمه فهمید تو وضعیت بدیم باهام اینکارو کرد 

راس میگی دشمن آدمم وقتی میفهمه میاد یه حال میپرسه از دشمنم بدتره

نمیدونی چه حالی شدم وقتی دیدم صفحه چتش نیستآخه چرا باید پاک کنه دلیل این کاراش چیههمچین آدمی دوباره ...

غرورتو حفظ کن و با کسی باش که عاشقته

چهارسال پیش منم وضعیت تورو داشتم با التماس و خواهش و تمنا پسره رو نگه داشتم و ازدواج کردیم الان عین چی پشیمونم کاش همون روزی که بهم گفت ادامه ندیم ولش میکردم و میرفتم با کسی که عاشقم بود

حماقت کردم تو عین من نباش وگرنه تا آخر عمرت تحقیر میشی از شوهرت محبت نمیبینی هیچوقت الویتش نیستی و روز به روز اعتماد به نفست میاد پایین

نه غریبه

شاید سرکار مشغوله شاید خدای نکرده مشکل داره یا هم گفته به درد هم نمی‌خوریذ خودش رفته ....هزار و یک دلیل میشه ...از احساس شما باخبر بود ؟؟خوذش ابراز احساس کرده بهتون اصلا ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   
غرورتو حفظ کن و با کسی باش که عاشقتهچهارسال پیش منم وضعیت تورو داشتم با التماس و خواهش و تمنا پسره ر ...

چرا شوهرت گف ادامه ندیم؟

غرورمو حفظ کردم یک ماه جلوی خودمو گرفتم بهش پیام نفرستم ولی امروز که دیدم پیامارو پاک کردم انگار غرورم له شد انگار منو خورد کرد

شاید سرکار مشغوله شاید خدای نکرده مشکل داره یا هم گفته به درد هم نمی‌خوریذ خودش رفته ....هزار و یک د ...

آره غیر مستقیم دوتامونم ابراز علاقه کرده بودیم

پیام ندادنش رو میتونستم پای مشغولیتش بزارم ولی پاک کردن پیاما چی؟ منو خورد کرد بااین کار