2777
2789
عنوان

کسی بوده شرایطش مثه من باشه💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 29 پست
واقعا اگه بخام کامل بنویسم یه کتاب میشه خیلی زندگی برام سخته هیچ خوشگذرونی هیچ شادی هیچ هنده از ته د ...

خیلی زود شوهر کردی🫠

من ۱۸ سالمه نمیزارم اسم خاستگار جلوم بیارن

ولی با مشاور انلاین و اینا ببین میتونی مشورت کنی راهنماییت کنن

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زود شوهر کردی🫠من ۱۸ سالمه نمیزارم اسم خاستگار جلوم بیارنولی با مشاور انلاین و اینا ببین میتونی ...

اگه خانوادم و پدر و مادر زندگی کردن بلد بودن مگه دیوونه بودم اینقدر زود ازدواج کنم اونم تو ۱۵ سالگی:)زمانی ک باید فکرم درسم بود

خیلی زود شوهر کردی🫠من ۱۸ سالمه نمیزارم اسم خاستگار جلوم بیارنولی با مشاور انلاین و اینا ببین میتونی ...

وقتی میبینم ک هم سن و سالام چقدر زندگی عادی و خوبی دارن حسرت میخورم

اگه خانوادم و پدر و مادر زندگی کردن بلد بودن مگه دیوونه بودم اینقدر زود ازدواج کنم اونم تو ۱۵ سالگی: ...

اره دقیقا🫠

حتما با یه مشاور درمیون بزار که کمکت کنه

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

وقتی میبینم ک هم سن و سالام چقدر زندگی عادی و خوبی دارن حسرت میخورم

بمیرم

اره حق داری 

پدر و مادرت ظلم کردن بهت منم یکی از فامیلامون هم سن و سال تو ازدواج کرد تا اومد ادامه تحصیل بده و بره دنبال علاقش یه بچه گذاشتن تو دامنش بعد دوباره تا این یکی از آب و گل در اومد یه بچه دیگه

هر جا برم باید با مامانم برم

من خودم تا پارسال و اینا خیلی بد میزاشتن با دوستام برم بیرون ولی الان از موضعشون اومدن پایین اما تو اگ بابا مامانم راضی کنی یه هفت خان دیگه هم داری ک رد کنی💔