2777
2789
عنوان

جوابتون به همچین خواستگاری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 75 پست
دختری که لاغره یا چاق، بلنده یا کوتاه، سفیده یا سبزه و... با حضور پسر هم میشه تشخیص داد چجوریه!!! مگ ...

الحمدلله که میدونیم خیلی از زنها چجوری از لولو به هلو تبدیل میشنکه مردها متوجه نمیشن!! 

یکی رفته بود برای آشنایی با دختری بیرون خوشش اومده بود چند جلسه رفتن و اومدن بعد رسید به خونه و آشنا شدن خانواده ها پسره دیده بود چقدر دختره یهو قدش کوتاه شد اینجوری نبود که بعدا کاشف به عمل اومد که خانوم کفش پاشنه مخفی میپوشیدم بیرون!! این ی نمونه ش هست. 

مردی که بخواد دختر رو به خاطر موی فر یا صاف رد کنه یا اصلا برعکسش دختر بخواد به خاطر این چیزای سطحی ...

بله ولی همه فقط به عنوان حرف قبولش دارن پای عمل که میشه نظرشون همونه که گفتم. من نمیگم این کار خوبه دارم میگم میشه جلوی فاجعه رو زودتر گرفت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله پس چی ، خانواده بسیار بسیار مهم و حیاتی در امر ازدواج ، برادر منم اولین بار که از یه دختر خوشش ا ...

خدا همچین خاهرشوهریو نصیب گرگ بیابون نکنه

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
الحمدلله که میدونیم خیلی از زنها چجوری از لولو به هلو تبدیل میشنکه مردها متوجه نمیشن!! یکی رفته بود ...

من گفتم برن بیرون؟!

شماجاده خاکی خیلی دوست داری؟! دارم میگم وقتی مادر چسر میاد خونه دختره، پسرش هم با خودش بیاره ، تو خونه که دیه قد دختره معلومه!!!! معلوم نیست؟!!! الان تاپیک بحث اومدن به خونه بود!! چرا اخه عادت دارید برای اینکه حرفاتون به کرسی بشونید بزنید بیراهه

موارد دیگه تبدیل لولو به هلو رو چجوری متوجه میشی که با حضور پسر با وجود پوشش متوجه نمیشی؟!!!

پسره ۳۴ ساله هنوز خواهرشو مادرش براش تصمیم میگیرن!

چرا خودتونو تحقیر میکنید اصلا نباید شمارتو میدادی

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

اصلا به هیچ وجه نزار مادر و خواهرش بیان حتما خود پسر هم باید باشه...اصل کاری پسره اس اومدیم و جلسه اول مامانه تو رو پسندید اما جلسه بعد پسرش نپسندید و یا تو اونو نپسندیدی اینطوری دوبار وقتت تلف میشه

بله ولی همه فقط به عنوان حرف قبولش دارن پای عمل که میشه نظرشون همونه که گفتم. من نمیگم این کار خوبه ...

نه اتفاقا من به عنوان حرف فقط قبولش ندارم

خودم طرفو برای این چیزای سطحی رد نمیکنم طرفی هم اینجوری باشه اصلا راش نمیدم

جلوی فاجعه وقتی گرفته میشه که همچنین ادم سطحی بینی اصلا باهاش ازدواج نکنم نه اینکه هرچی خواست رو انجام بدم که مثلا جلو فاجعه رو بگیرم!

منتها شما حتی حرف مشاورا هم زیر سوال میبری برای اینکه فقط حرف خودت به کرسی بشونی

من گفتم برن بیرون؟!شماجاده خاکی خیلی دوست داری؟! دارم میگم وقتی مادر چسر میاد خونه دختره، پسرش هم با ...

شما اتفاقا اهل جاده خاکی و بحث الکی هستی!! وقتی نظرکسی برات خوشایند نیست یا طبق نظر خودت نیست دلیل این همه بحث الکی چیه هی ادامه میدی هر دفعه هم با توپ پرتر !! 

شما چی رو میخوای به کرسی بشونی!! هر جور دوس داری رفتار کن با خواستگارت موفق باشی 

بهش میکفتی یعنی من با داداشت همو ببینیم و حرفای اولیه رو بزنیم خود داداشت نمیتونه تسخیص بده معیارهای اولیه رو داریم یا نه؟ فقط شما و مامانت میفهمید؟ عجب!

امعلومه ح ف حرف ننه اشه ولش کن به خدا بدترین نوع مرد مرد بچه ننه هست هرگز درست نمیشه و زجرت میده.

.
نه اتفاقا من به عنوان حرف فقط قبولش ندارمخودم طرفو برای این چیزای سطحی رد نمیکنم طرفی هم اینجوری باش ...

من دیگه جواب نمیدم چون شما در منطق رو بستی فقط داری حرف خودت رو میزنی اتفاقا شمایی که میخوای حرف خودت رو به کرسی بشونی موفق باشی 

شما اتفاقا اهل جاده خاکی و بحث الکی هستی!! وقتی نظرکسی برات خوشایند نیست یا طبق نظر خودت نیست دلیل ا ...

من اهل بحثم؟یه نگاه به کامنتات بنداز با هرکی مخالفه سر دعوا داشتی😵‍💫

شما به من بگو الان بحث تاپیک راجع به خونه دختر رفتن بود یا نبود؟!!

شما بگو بود یا نبود که بحث بیرون کشیدی وسط؟!!!

من دیگه جواب نمیدم چون شما در منطق رو بستی فقط داری حرف خودت رو میزنی اتفاقا شمایی که میخوای حرف خود ...

در منطق؟ عجب

لابد مشاورا هم در منطق رو بستن که میگن ادم سطحی بسن تو زندگیتون راه ندید😵‍💫😂 لطف میکنی واقعا دیه تو اینجور تاپیکا نظر ندی و چیزای غلط رو رواج ندی

چه دیدگاه بسته و قدیمی دارین...سلیقه مسر چه ربطی به مادرش داره؟

مطمئنی شما کامنت ها رو کامل خوندی؟!! گفتم پسر به مادرش میگه فلان مدلی دوست دارم باشه نگفتم مادرش انتخاب میکنه فلان جور باشه!!! انقدر سخته منطقی بودن و نبستن چشم و گوش فقط برای اینکه حرف خودتون رو بزنید؟