مرد تو تنهایی هزار تا کار ب سرش ممکنه بزنه ب سن و سالم ربطی نداره دوستای ناباب همه دارن اکثرا ک ما خبر نداریم
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگرم نری یا کم بمونی اینجوری هم عادت میکنه و اگه خانوادت بهت نیاز داشته باشن نمیزاره بری.حقته چون دوری هر چندوقت یبار بری پیش خانواده ات.بزار خودش بگه کی برگردی
منم از خانوادم دورم مثل شما هر از گاهی میرم میمونم یک هفته ده روز هر جور فکر میکنم بنظرم ماها حق داریم اونا دائم خانوادشون و دارن کنارشون ما هم بریم چی میشه ؟
شوهر من خیلی ابراز دلتنگی میکنه واقعا هم اذیت میشه چون مادرشوهرم خیلی بهش نمیرسه ولی وقتی برمیگردم حال جفتمون خوبه تا مدت ها حتی بحث هم نمیکنیم واقعا دلتنگی و دوری بده وقتی دوباره همو میبینیم یه جور دیگه ای میشیم با هم
اگ راه دور هم بودن این کارو نمیکردم با شوهرم دو روز میرفتم سر میزدم بهشون و برمیگشتم الانم زیاد نمیر ...
منم مثل شما فکر میکردم سالهای اول زندگیمم همین بودم ولی از یه جایی به بعد آدم کممیاره مخصوصا تو استان غریب دور از همه دوستای صمیمی و فامیلا و خانوادت باشی
من عقدم شوهرم همسایمون بود میگه هر ۲۰روز یه بار میری خونه مامانت اونم فقط چند ساعت
وای یعنی همسایه باشی و بگه ۲۰روز یه بار بری.همین الان بهش بگو اینجوری که نمیشه شاید نیاز باشه تو هفته چند بار برم.بدم میاد مردا مدت تعیین کنن.چون به چشم خودم دیدم خیلی بدتر از اون چیزی که میگن رو اجرا میکنن