2777
2789
عنوان

درسته که میگن رابطه جنسی علاقه بین زن و مرد و زیاد می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 158 پست
میدونستی دلیل سرد مزاجی اکثر خانمها رفتارهای غلط همسرانشون تو رابطه ج هست؟ ینی زن ذاتا سرد نیست ولی ...

یکی از دلایلش میتونه باشه،،چون همسر من از همه لحاظ با من خوبه،،تو رابطه هم تمام تلاشش اینه ک دوطرفه باشه ولی من فقط رول بازی میکنم ک الکی مثلا خوشم میاد درحالی ک اصلا دوس ندارم بیشتر وقتام نمیتونم واخرش ب دعوا ختم میشه 

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته پایه های رابطه ی زن وشوهر همینه اگز نباشه اول میشن دوتا همخونه بعد یواش یواش از همخونه بودن هم خسته میشن دوتا غریبه میشن

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

بنظرم رابطه حتی باعث سردی میشه

چون خودم شوهرم تا قبل رابطه بگم بمیر میمیره،ولی بعد رابطه به زور باهام حرف میزنه

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

این تاپیک بنظرم چقدر مفید هست و چقدر کاربرهای خوبی هستن که توضیح میدم و راهنمایی میکنن!!و چقدر خوب ح ...

دقیقا شده یک تابو

من در هجدهمین سال ازدواجم دوره سک س تراپی رو گذروندم

18 سال با همسرم زندگی عاشقانه داشتم

اما باز هم دیدم لازمه به روز بشم

چیزهای مهمی هست که به چشم من عادی شده

وقتی که حین آموزش بودم استادم گفت خیلی حرکات نمایان و ضایع انجام ندین که همسرتون سریع متوجه تغییرتون بشه

اما من از هفته دوم لو رفتم

همسرم گفت عوض شدی. ملیح تر شدی. آبی شدی

حالا ما هردومون تشنه دیگ تهشو برو😂🤣

می‌دونی خیلی خوبه آدم این احساس رو داشته باشه ،،،،

یه حس هیجانی ،،،،

یه حس سرزنده بودن 

من احساس مریضی میکنم چون هیچ حسی ندارم ،،

خنثی خنثی 

اصلا حس خاصی بهش ندارم 

چه مجردی چه متاهلی هیچوقت خوشم نیومد 

به آخرین چیزی که فکر میکنم همین رابطه هست 

آدم احساس پیری می‌کنه 

طبق یک تحقیق علمی و یک نظریه اثبات شده(اسمشو یادم نیست)

برای خانم ها عاطفه اولویت داره به رابطه جنسی،یعنی خانم ها برای ایجاد عاطفه و محبت رابطه برقرار میکنن و با کسی رابطه دارن که دوستش دارن

اما برای مرد ها رابطه اولویت داره به عاطفه و احساسات،یعنی میتونن با هزار نفر ارتباط برقرار کرده باشن اما به هیچکدوم احساسی نداشته باشن برعکس خانم ها که با یک نفر رابطه دارن و اون یک نفر رو دوست دارن

شوهرت شاکی نمیشه؟

چرا همیشه شاکی بوده 

میگه تو مریضی !!!تو احساس نداری !!

ولی خب من دست خودم نیست،،، سردم ،،،،

چیکار کنم ،،،،

درمان خاصی هم نداره 

ذاتا این شکلی هستم 

حتی زمان مجردیم هم یادمه و دبیرستان ،،

دوستام با شور و شوق و این چیزا حرف میزدن وو فیلم می‌دیدن و  من از این حرفاشون متنفررررررررر و هیچ حسی نداشتم 

چرا همیشه شاکی بوده میگه تو مریضی !!!تو احساس نداری !!ولی خب من دست خودم نیست،،، سردم ،،،،چیکار کنم ...

بعضی از زنا با اینجور چیزا شوهراشون رو تو مشتشون نگه می دارن ..واینکه خوبیش اینه لذت می برن