2777
2789
عنوان

درسته که میگن رابطه جنسی علاقه بین زن و مرد و زیاد می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4343 بازدید | 158 پست
من فکر می کنم رابطه برای برطرف شدن نیاز آنی هستش بعدش مرد همون مرده و زن همون زن

این قبل ازدواج هست تو رابطه های دوستی

تو ازدواج اینطور نیست

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

صمیمیت فیزیکیه دیگه،باعث ترشح هورمونی تو مغز میشه که به هورمون عشق معروفه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا میشه گفت بله من گرمم به شدت و چون علاقه شدید همسرم رو هم نسبت به این دیدم خیلی بابت تنوع تلاش ...

مزاجت گرمه،،توی خوردن هم رعایت گرمی سردی میکنی؟؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
شما حتما بچه ندارید

نه بچه ندارم واقعا... بچه یکم محدود میکنه ولی خب اگه میبینی همسرت مشتاقه یکم سعی کن بچرو زودتر بخوابونی یا خودتون بیشتر بیدار بمونید 

اگه تو اتاق خودتونید در اتاق خوداون رو قفل کن اگه تو بیرونید در اتاق بچه رو اروم قفل کن 

واقعا بچه تو این مورد اذیت کنندست البتهمنم به بچه علاقه ندارم😂

بنظرم ۶۰درصد زندگی و تداوم زندگی رابطس اگه رابطه و عشق نبود ما چه کششی ب جنس مخالفمون داشتیم؟چرا ازدواج میکردیم؟؟پس همچی برمیگرده ب رابطه ...

رابطه کم زندگی و سرد میکنه و همچی تکراری میشه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بنظر من درست نیست با تجربه ۱۴ سال زندگی 

بیشترین تاثیر رفتارش و توجه اش بوده که رابطه بهتر میشه یعنی درک رفتار درست وقتی باهام رفتارش خوبه منم خیلی بیشتر دوستش دارم و وقتی هم بخواد بیشتر کوتاه میام 

من فکر میکنم بیشتر خانمها مشکل دارن خیییلی از خانمها مشکل سردی مزاج دارن خود من هم این مشکلو دارم در ...

دقیقا منم سرد هستم 

حالا سردی من به حدی هست که شاید دو سه ماه به بار یک بار بخوام و حین رابطه پشیمون میشم اونم 

من فکر می کنم رابطه برای برطرف شدن نیاز آنی هستش بعدش مرد همون مرده و زن همون زن

به نظر من اصلا نياز نيست 

و براى من ى جور لذت بردن مثل قدم زدن لب دريا ،دراز كشيدن زير درختاى جنگل و به آسمون نگاه كردن 

وقتى دوتايى ميريم همچين جايى بعدش چه حسى دارين ،يعنى ى خوش گذروندن برام 

كه با كى خوش ميگذرونى ! با كسى كه حال دلت باهاش خوشه 

حالا وقتى باهاش خوش ميگذرونى چى ميشه ؟ حال دلت خوش تر ميشه 

پس جواب سوالتون بله ميشه 

چراااعشق پااااک

عشق پاک بین زن و مرد وجود نداره 😂

جدی میگم،حتی دختر و پسری که باهم دوستن اگر رابطه ج نداشته باشن بازم تو ذهن شون با طرف مقابل اون لحظه رو تجسم میکنن، اگر جذابیت جنسی برا طرف مقابل نداشته باشی هیچوقت بهت علاقه مند نمیشه و عاشقت نمیشه، اینی که میگم هم درمورد زن هم مرد صدق میکنه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖