2777
2789
عنوان

بچه هایی ک رابطه پدر و مادر و دیدن

259 بازدید | 15 پست

ب نظرتون چ حسی نسبت به پدر و مادرشون دارن منکه ندیدم خدارو شکر اما یکی از دوستام می‌گفت دیدم و حالم از بابام بهم میخوره 😢😐خدایی صحنه چندشیه برا ی بچع 🤦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاخره محرم همند خب باهم نباشن پس چیکار کنن اصلا نباید تو این موضوع کنجکاوی کرد

بچه ها معمولا نمیدونن این کار طبیعیه و روی روحیشون تاثیر میذاره

دست خودشون نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

منکه خداروشکر ندیدم والبته تو سن کودکی پدرمو ازدست دادم

اما طبق تجربم از نی نی سایت

روزی که ازدواج کردم و هروقت با همسرم رابطه حتی سطحی داشتم حتما درو قفل میکنم که یه نفر اشتباهی وارد اتاق نشه

وقتیم بچه دار شدم علاوه بر قفل کردن در بهش یاد میدم بدون اجازه نباید وارد اتاق پدر ومادرش بشه

اما عشق و محبت والدین رو بچه باید ببینه.یعنی پدر به مادرش محبت میکنه وبرعکس که بچه یادبگیره ابراز علاقه کنه و ببینه حال پدرومادرش باهم خوبه وارامش تو خونه برقرار باشه

خدایااااا شکرت...

من ندیدم ولی قطعا اگه خیای سنت پایین باشه بدت میاد ولی دیگه بچه دبیرستانی میدونه خب لازمه دیگه خودش از کجا اومده پس😐😂

من که بچه دار بشم از بعد از شیر گرفتن اتاقش رو جدا میکنم که یاد بگیره شب نباید پیش پدر مادر باشه درم قفل میکنیم شب ها بعد از کار باز میکنیم😂

بلاخره محرم همند خب باهم نباشن پس چیکار کنن اصلا نباید تو این موضوع کنجکاوی کرد

اون که صددرصد باید باهم باشن یادمه من بچه بودم در اتاق مامانم اینارو قفل میکردم روشون 😅اما دوستام ک رابطه پدر و مادر و دیده بودن میگفتن از بابام بدم میاد و انگار حیوونه جلوم نمی‌دونم این موقتیه براشون یا تا ابد اینجورین نسبت به پدرشون ب نظرم خودشون ازدواج کنن دیگ این نظرم ندارن نمیدونم

بچه ها معمولا نمیدونن این کار طبیعیه و روی روحیشون تاثیر میذارهدست خودشون نیست

دقیقا خیلی رو روحیشون تاثیر می‌ذاره ب نظرت بعداً فراموش میکنن یا نه همچنان حس تنفر دارن

منکه خداروشکر ندیدم والبته تو سن کودکی پدرمو ازدست دادماما طبق تجربم از نی نی سایتروزی که ازدواج کرد ...

دقیقا من همیشه همسرمو بقل میکنم بوسش میکنم میگه نکن جلو بچه میگم بچه باید عشق و علاقرو ببینه پس فقط بحث ببینه بین پدر و مادر البته بچه من اصلا دوست نداره با باباش تو اتاق تنها باشیم نمی‌دونم چرا هر کار کردم براش جا نیوفتاده 😅چند مدت میگفتم در مورد مساعل خونه صحبت میکنیم بعدش دیگه همونم نشد چون برداشت گفت مگه مساعل خونه چقدره مامان میشه جلو منم بگین 😂

من ندیدم ولی قطعا اگه خیای سنت پایین باشه بدت میاد ولی دیگه بچه دبیرستانی میدونه خب لازمه دیگه خودش ...

فک میکنید دختر من ۶سالشه هنوزم پیش ما میخوابه این معقوله جدا خوابیدن بچه از همه موارد سخت تره شیر گرفتن پوشک گرفتن اینقدر سخت نیست 🤦

فک میکنید دختر من ۶سالشه هنوزم پیش ما میخوابه این معقوله جدا خوابیدن بچه از همه موارد سخت تره شیر گر ...

اره متوحهم ولی چون خودمون همینطور بزرگ شدیم بنظرم ساده میومد شاید واقعا ساده نباشه

دقیقا من همیشه همسرمو بقل میکنم بوسش میکنم میگه نکن جلو بچه میگم بچه باید عشق و علاقرو ببینه پس فقط ...

عزیزم منکه مجردم.اما قبل بارداری حتما با همسرم و یه مشاور صحبت میکنم واگه لازم یه دوره هاییی میبینیم

منظورم از بوس وبغل همسر جلوی بچه اینه که 

مثال میزنم همسرم از سرکا اومده خب میرم پیشواز بوسش میکنم و به بچمم میگم باباتو بوس کن...یا به همسرم یاد میدم میخواد بره سرکار اول من وبعد بچه ر وبوس کنه وبغل کنه..یعنی تنها برای من نباشه.برای بچه هامم باشه

اتفاقا بچه نباید بحث بین والدین رو ببینه.چون ارامششش به خطر میوفته وذهنش درگیر میشه...بعضی مسایل رو میتونید کنار بچه هاتون صحبت کنید .اوناییی که مشورتی هستن ازبچه ها هم بخواین نظرشونو بدن ومشاکرت بدید...اما مسایل شخصی بین خودتون یامشکلات دیگه روبنظرم نباید گفته بشه تا زمانی که بنظرم بزرگ وعاقل باشن...بازم نمیدونم تا چه حد درست..اصلا میتونم اینکارارو انجام بدم.حتما قبلش بامشاور صحبت میکنیم امیدوارم همینطورکه دلم میخواد زندگی مشترکم پیش بره الهی آمین

خدایااااا شکرت...