2777
2789
عنوان

ازدواج

106 بازدید | 10 پست

از زبون دختر ۲۷ ساله درونم مینویسم که خیلی دلش میخاد ازدواج کنه ولی خب پیشنهادی نداره 

نه تو خونه نِشِستَم

نه زشتم 

نه شرایط بدی دارم 

هم تو اجتماعم هم شاغلم 

خانواده خوبی دارم 

تیپ و قیافمم خوبه

ولی خب هیچ خبری نمیشه 

هیچکس نمیاد

قبلنا امید داشتم که ی آدم خوب میاد ولی الان امید کمی دارم 

پیش خودم میگم دیگ کسی نمیاد

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

چون پسرا ترسیدن از ازدواج

اینقدر ک طلاقا زیاد شده

از زبون کسی مینویسم ک تا سال پیش همش خایتگاری میرفتیم ولی امسال واقعا میترسیم چون عجیببببب طلاق زیاد شده

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شاغلی پس مستقل باش و وازدواج یه زمانی باید حتما اتفاق میوفتاد ولی الان چند تا از اطرافیانم دختر عین پنجه آفتاب شاغل شاد و سرحال زندگی مجردی دارن من متاهل غبطه میخورم چوت یکیو نداری شکوفه بزنه به اعصاب وروانت ناراحتی ؟!

مردای الان فقط بلای جونن از صدتاش یکی خوب نیس خودخواه پرتوقع تازه اگه شانس بیاری خیانت نکنه

زن ها هم اون زن قدیم نیستن

باید قبول کرد مرد و زن تغییر کردن

ولی اینکه تو تاپیک ی مجرد بگی وای شوهر میخای چیکار و اینا خیلی حرف بی معنی هست

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

از زبون یه دختر ۲۷ساله بشنو 

خواستگار نداشتن بهتر از خواستگار روانی داشتنه من ۴ساله به خاطر یکی از خواستگارای روانیم که ادعا داشت عاشقمه منو با خواستگاری های مسخرش ودرست کردن کلی مشکلات و درگیری خانوادگی ۴سال زندگی منو تباه کرد و ۴ساله دارم خون میخورم ...حس میکنم هیچ وقت حالم خوب نمیشه 

زن ها هم اون زن قدیم نیستنباید قبول کرد مرد و زن تغییر کردنولی اینکه تو تاپیک ی مجرد بگی وای شوهر می ...

اولا دوستمون تاپیک زدن و ماکه متاهلیم واین راهو رفتیم وبامردها زندگی کردیم ازخطرات وعوارض ازدواج گفتیم حرف بی معنی نمیتونه باشه ،ثانیا مخاطب بنده اسی هست و شما این وسط پریدی بین بحث ماوشما حرف بی معنی زدید