2777
2789
عنوان

حس میکنم میمیرم خیلی زود🤦🏻‍♀️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست
بیا پول بگیر 🤣🤣🤣😂😂غصه نخور 🥇🥇🎖🎖🏅🏅🏅🏆🏆💰💰🪙🪙💵💵💶💶💸💸💸💸💸💸💰💰💵💵💸💸💸💸

ن بابا غصه بی پولی نمی‌خورم

مشکل جسمی دارم غصم شده اون

دکتر گفته باردار شو ، بااین شرایط بارداری سختی خواهم داشت و میترسم زنده ازش بیرون نیام

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از راهنماییتون🌸🌸آره اینا که خوبه خودم راضیم که بی حاشیه تر شدم ولی این ترس ته دلم اذیتم می‌ ...

اون فقط یک مثال بود ! 

همین که خالق یکتا رو می‌پرستی بدون که این دنیا یه سری قوانین داره ! 

مغز ما هر لحظه فرکانس های متعددی رو ارسال می‌کنه و نسبت به انرژی این فرکانس ها  دریافت می‌کنه 

یعنی اگر حرفا و اعمال و رفتار و افکار مثبتی داشته باشیم و شکل بدیم و .. تو همین مدار بهمون بر میگرده! 

از این روش هم میتونید انرژی مثبت تولید کنید 

مثلاً قانون شکرگزاری 

برای بیشتر شدن نعمتی که داریم باید شکرگزار باشیم تا بیشتر 

( کتاب شکرگزاری راندا  برن ) 

انشاالله که تنت سلامت باشی و عروسی بچه هات بترکونی 

ولی این و از یک یتیمی که تو سن ۷ سالگی پدرم رو از دست دادم بشنو که پدر و مادر بودنشون صد در صد خوبه 

ولی نبودشون به معنای بدبختی نیست 

شرایط سختی کشیدم 

خیلی سخت 

ولی تک تک سختی ها موجب قوی تر شدن شخصیتم شد که باعث شده از گذشته سختی که دارم راضی باشم 

اگر تو دنیا بچه ای پدر یا مادرش رو از دست میده تو هر سنی خدایی داره که مراقبش هست نگران این موضوع نباش 

بیشتر از ۲۰ سال هستش که پدر ندارم و سختی های زیادی کشیدم ولی از زندگیم راضی هستم 

خدا حفظت کنه واسه بچه هات 

ولی نگرانی نداره 

از بودنت و بودنشون لذت ببر 

سعی از هر طریقی که میتونی افکار مثبتی داشته باشی 

خودم با قانون جذب این کار رو چندین ساله میکنم 

و ذهنیت ها و باور های قشنگی رو کاشتم

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
ن بابا غصه بی پولی نمی‌خورممشکل جسمی دارم غصم شده اوندکتر گفته باردار شو ، بااین شرایط بارداری سختی ...

با این شرایط روحی بچه آوردن درست نیست 

نمیدونم ولی شاید ترفند شونه 

برای افزایش جمعیت

بازم امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و زود زود خوب شی

اون فقط یک مثال بود ! همین که خالق یکتا رو می‌پرستی بدون که این دنیا یه سری قوانین داره ! مغز ما هر ...

مرررررسی سعی میکنم انرژی مثبت به خودم بدم و نگران نباشم

خدا پدرتون رو بیامرزه🌸

بازم ممنونم ازتون 🌸🌸🌸

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

با این شرایط روحی بچه آوردن درست نیست نمیدونم ولی شاید ترفند شونه برای افزایش جمعیتبازم امیدوارم بهت ...

خوب بودم ، شایدم بخاطر هورمون هام اینطورم چون تنبلی تخمدان دارم ، هورمونام بهم ریخته...

نه ترفندش نبود ، تنبلی تخمدان خفیفم از شانسم زده انزیمای کبدمو بهم ریخته کبدم چرب شد بااینکه ذره ای چربی خون ندارم

تنها دلیلش همین هورمون هامه 

تنها راه درمانشم دکتر گفت فقط بارداریع 

خودمم بچه دوم نمیخوام ولی اگه بدنم همینطوری پیش بره فکرنکنم زیاد زنده بمونم

مرررررسی سعی میکنم انرژی مثبت به خودم بدم و نگران نباشمخدا پدرتون رو بیامرزه🌸بازم ممنونم ازتون 🌸🌸 ...

خواهش میکنم 🙏 

همه چیز تو ذهن خودمونه ! 

یک لیوان آب نیمه پر رو تصور کن که گرفتی دستت و دستت رو دراز کردی 

این لیوان خیلی سبکه کلا ۳۰۰ گرم شاید باشه 

به راحتی بلند می‌کنی و نگهش میداریم

ولی چقدر نگه می‌داری ؟ 

آیا میتونی دو ساعت نگه داری ؟

عمراااا این امکان ندارع 

دستی که وزنه های ۵۰ کیلویی رو هم می‌تونه بلند کنه 

لیوان ۳۰۰ کرمی رو دو ساعت نمیتونه 

وزن لیوان زیاد نمیشه دستت خسته میشه 

وقتی یک موضوع رو به صورت دائم و مستمر بهش فکر کنیم 

همین اتفاق میفته ذهن و مغز رو فلج می‌کنه 

پس تلاش کن تا افکار مختلفی یا موج مثبت تو ذهنت پرورش بدی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
خواهش میکنم 🙏 همه چیز تو ذهن خودمونه ! یک لیوان آب نیمه پر رو تصور کن که گرفتی دستت و دستت رو دراز ...

چشم حتما

چه مثال خوبی زدین☺️ از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم 

ممنونم🌸

چشم حتماچه مثال خوبی زدین☺️ از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم ممنونم🌸

خواهش میکنم 🙏 

دقیقا چیزی که مهمه زاویه ی دید هستش اگر یکم تغییرش بدیم مثل آنتن رو پشت بوم هست 

شفاف میشه 😂 گاهی اوقات برفکی میشه و حالمون بد میشه 

خواهش میکنم 🙏 دقیقا چیزی که مهمه زاویه ی دید هستش اگر یکم تغییرش بدیم مثل آنتن رو پشت بوم هست شفاف ...

😂😂😂 باشه میام اینور تر نگا میکنم 

😂😂😂 باشه میام اینور تر نگا میکنم

درود بر تو 😂👌بازم مثال بگم یا بشه 😂🤦‍♂️

درود بر تو 😂👌بازم مثال بگم یا بشه 😂🤦‍♂️

بخدا فهمیدم🤣🤣🤣بسه🤣🤣

بخدا فهمیدم🤣🤣🤣بسه🤣🤣

😂😂😂😂😂