2777
2789
عنوان

شوهرم گفته ازبابام ارث نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 133 پست
من خیلی بسازم..خیلی..رفیقام همشون میگن خیلی صبوری..ولی کسی نمیدونه چقدر افسردگی دارم ..شب تاصبح خواب ...

من قبل ازینکه بهم بگی اسردگی داری بهت گفتم با این روال فقط روان خودتو نابود میکنی 

عزیزم این حالت تو صبوری نیست

تو خود تحقیری داری

اصلا ارزشی برای خودت قایل نیستی و خودتو دوست نداری

این صبوری نیست

حماقته سواری دادنه

تورو خدا ناراحت نشیا واقعا اگه خواهر خودم بودی همینارو میگفتم

تو حتما کتاب خودت باش دختر و زنان زیرک رو بخون حتمناااا همین الان برو دانلود کن

بعدم شروع کن کتاب صوتی ۴۸ قانون قدرت که خیلی طولانیه رو گوش بده

والا من چیزی نمیگم بهشون..خودش زود زنگ به بابام میزنه حرفایی منو بهشون میگه ..میدونه از بابام میترسم ...

با یه وکیل مشورت کن شاید بشه قانونی کاری کرد بگو نفقه نمیده ولی خرج حانواده ش میکنه پولی نداره ولی داره ارثشو میبخشه شاید سر عقل بیاد نفقه خیلی مهمه حتی اگه خودت پول داشته باشی باید بهت بده یه مشورت بکن ببین میشه کاری کرد یا نه

یا علنی بگو توی جمع به همشون بگو راضی نیستی بذار بگن پولکی هستی مثلا اگه بگن چه دختر خوبی به چه دردت میخوره که بگن پولکیه بد باشه بذار اون تاجی که گذاشتن روسرت و اون گوساله ای که همیشه جلوت میزدن زمین نزنن حق خودتو بچه تو بگیر مخصوصا که زودم بچه دار شدی 

منم زمین شوهرم رو کهوبا برادرش شریک بودن برادرش زده بود به نام زنش یک سال  و نیم دوییدم تا پسش گرفتم سریع خونه خریدم باهاش یعنی ریز ریز جنس فروختم تا خونه خریدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا فقط برای خودت درست کن وعده های کم و یه نفرهبگو تا وقتی پول ندی منم واسه تو غذا درست نمیکنمشوهرت ن ...

مدیرپسرم باسی سال سابقه کاری جلوی من مادرشاگردش بغضش ترکید..گفت این همه سال کارکردم ولی هیچی ندارم ..به همسرم کمک کردم خونه وماشین گرفت ..هردوبه نام خودشه..خالی خالی ام ....

اسی هم همینه ...ما کلی راه حل پیش روش گذاشتیم بازم دلش نمیاد خر ج نکنه ...بابا یه مدت خرج نکن  .تاحساب بیاددستش😑

من قبل ازینکه بهم بگی اسردگی داری بهت گفتم با این روال فقط روان خودتو نابود میکنی عزیزم این حالت تو ...

دیگه این زندگی برام ارزش نداره..حتی دوس ندارم بهم دست بزنه ازبس دلم شکسته..باهاش خیلی کم حرف میزنم حتی باهاش غذا هم نمیخورم..از پدرومادرمم دست کشیدم چون هیچوقت حمایتم نکردن چون فکرشون قدیمیه فکر میکنن زن باید بسازه صداش درنیاد که مبادا انگشت نما مردم بشن..فقط میرم سرکار ومیام خونه کارامو انجام میدم..اون نمیخاد بپیشرفت کنه خودش مقصره بعدن پسرش بزرگ شد بروش میاره که نه خونه داره نه ماشین..ازش نا امیدم

دیگه این زندگی برام ارزش نداره..حتی دوس ندارم بهم دست بزنه ازبس دلم شکسته..باهاش خیلی کم حرف میزنم ح ...

به چه دردی میخوره نا امیدیت

اگه رابطه ی احساسی هم باهاش نداری

پولاتو برای خودت ذخیره کن بگو تا وقتی وسیله نخری برات غذایی درست نمیکنم 

محکم باش

نترس

اگه شکایت به خانوادت کرد یا جواب تلفنشون نده یا بگو اگه حمایت بلد نیستید لا اقل دخالت نکنید

اون خانوادتم بنداز دور وقتی فقط باعث عذابتن

تو این مرحله خیلی مهمه که پولاتو پس انداز کنی باهاش سرمایه بگیری 

چون این زندگی برات زندگ نمیشه 

بذار یه روزی اگه گذاشتی رفتی تو همه چیز داشته باشی و شوهرت همه چیزشو خرج خانوادش کرده باشه و اس و پاس باشه

۲۷ سال یه زن مستقل و کامله 

کتابایی که بهت گفتمو حتما بخون 

تموم کردی بازم پیام بده بهت کتابای خوب معرفی کنم

اگه جدا نمیشی لااقل روی اگاهیت کار کن با کتاب خوندن

و پس انداز کردن رو خیلی جدی بگیر که باهاش یه سرمایه ای مثل زمین یا خونه یا ماشین بگییری

نذار شوهرت پولتو بالا بکشه حالا که خودش خرجی نمیکنه و اعلام میکنه مادرم اولویتمه 

۲۷ سال یه زن مستقل و کامله کتابایی که بهت گفتمو حتما بخون تموم کردی بازم پیام بده بهت کتابای خوب معر ...

یه زمین گرفتم به اسم خودمه..پولش همش وامه یکمم طلا فروختم گرفتمش..من که کاریش ندارم کمک مادر وخواهرش کنه ولی وقتی میبینم حتی ماشین نداره باهاش بره سرکار دلم برا خودم وزندگی میسوزه..واقعا نمی‌فهمم چطور یه مادر میتونه ببینه پسرش چیزی نداره باز ازش توقع پول دارن..جالبه مادروخواهرش جلو من میگن ما توقعی نداریم پول نمیخایم ازتون..فکر میکنن من از خرجایی که شوهرم براشون میکنه خبر ندارم پنهون میکنن ازم..منم چیزی نمیگم بروشون نمیارم،آخه مادرم میگه تو دخالت نکن بعدن آدم بده تو میشی ..بنظرت بهشون بگم که من ازهمه چیز خبردارم ..بهشون بگم علت اینکه شوهرم هیچ پس اندازی نداره شماهایین

به چه دردی میخوره نا امیدیتاگه رابطه ی احساسی هم باهاش نداریپولاتو برای خودت ذخیره کن بگو تا وقتی وس ...

مادرم بیشتر به فکرم.. پدرم اصلا طرفدار من نیست..مادربیچارمم هیچوقت ندیدم پدرم بهش خرجی بده..پدرم خیلی خرج خانوادش کرد آخرش یه تشکر خشک وخالی  کسی ازش نکرد.ولی به روی خودش نمیاره..مادرم میگه خودم همینطور بودم بابات حرفمو گوش نمی‌داد 

مدیرپسرم باسی سال سابقه کاری جلوی من مادرشاگردش بغضش ترکید..گفت این همه سال کارکردم ولی هیچی ندارم . ...

بیچاره زنایه شاغل..اون همه استرس کاری و زحمت کشیدن ..آخرش همه چیز انگار میشه وظیفشون بقیه کیف پول شوهراشونو میبرن اینا باید بیرون ازخانه کارکنن،،غذا بپزن بچه بزرگ کنن..هیچ لذتی از زندگی نمیبرن

یه زمین گرفتم به اسم خودمه..پولش همش وامه یکمم طلا فروختم گرفتمش..من که کاریش ندارم کمک مادر وخواهرش ...

سر بسته و با سیاست اینجوری بگو به مادر شوهرت بگو 

بگو مادر جون میدونی که من خودم شاغلم خرج خودم و حتا خونه رو هم اکثرا خودم میدم

ولی پسرت نمیدونم پولاشو چیکار میکنه که هیچ پس اندازی نداره 

دلم براش میسوزه که این همه کار میکنه یه ماشین برا خودش نمیتونه بگیره 

شما مادرشین دلسوز ترین ادم توی دنیا مادره 

قطعا شما بیشتر از من به فکر پسرتونین و بیشتر از من دلتون میسوزه که چرا پسرتون با این همه کار کردن هیچ پس اندازی نداره و پیشرفتی نمیکنه

شما باهاش صحبت کنین که پولاشو پس انداز کنه برای خودش لاقل یه ماشین بخره

یکار دیگه هم میتونی بکنی

به شوهرت بگو یه وام سنگین بگیره که قسطش در ماه سنگین باشه با وامه ماشین بگیره 

و هر ماه اینقد قسط بده که نتونه به اونا پول بده 

البته در کنارش به هیچ عنوان نباید تو ضامن شی چون اگه ضامن شی بدبختی

کلا میندازه قسطارو رو شونه ی تو 

بگو مگه نگفتی مادر و خواهرم اولویتمن همونا ضامنت شن من نمیشم

بعدم خرج خونه هم تو نکن 

تا بقیه ی پولشم مجبور شه خورد و خوراک بگیره

بیچاره زنایه شاغل..اون همه استرس کاری و زحمت کشیدن ..آخرش همه چیز انگار میشه وظیفشون بقیه کیف پول شو ...

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست 

من کلی ادم شاغل دورم دیدم که پولاشونو فقط برای خودشون سرمایه گذاری میکنن 

و خرج کل زندگی رو از شوهرشون میگیرن

سر بسته و با سیاست اینجوری بگو به مادر شوهرت بگو بگو مادر جون میدونی که من خودم شاغلم خرج خودم و حتا ...

والا انگار برعکسه..سرمایه که حقوقش میاد چیزی نمیزاره تو کارتش بمونه که من خرج خونه رو بدم