2777
2789
عنوان

شوهرم گفته ازبابام ارث نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 133 پست
آره شما راست میگی من ضعیفم..خیلی اعصابم ضعیف شده بخاطر کاراش..حیف اون همه کمکی که بهش کردم..ببین حتی ...

ای بابا 

خیلی عصبی شدم خوندم تاپیکاتو گفتی شوهرت وسایل خونه رو واس اینکه جواب مامانشو ندادی شکسته؟

یا خدا این دیگه کیه

چرا ازین بچه اوردی فکر اون طفل معصوم نبودی

من اگه بودم اگه وسایل خونه رو میشکست 

منم پا به پاش چیزایی که دوست داشتو میشکستم تا بفهمه با این چیزا نمیتونه منو بترسونه

تا مدت ها هم محل سگ بهش نمیدادم

چون اصلا این به نظرم زندگی نبود که بترسم خراب بشه

منم تو روش در میومدم یا بلخره ادم میشد یا این زندگی تموم میشد راحت میشدم

خدایی درد طلاق کمتره  یا اینکه واسه اینکه جواب مادرشوهرتو ندی شوهرت وسایلو بشکنه 

تورو خار و خفیف کنه ببره خونه برادرش که زنش حتا از اتاق در نیاد

و همه ی حقوقشو بریزه به پای خاهراش

این چه انتخاباییه که میکنی تو عزیزم

وقتی گفت اگه خونه ی برادرم نیای خونه بابات نمیام چرا بهش باج دادی و رفتی

میگفتی بهتر که نیای ، بخای بیایم تورو نمیبرم با خودم

اتفاقا بهتر بود که رابطه ی شوهرت و خانوادت بهم بخوره بلکه یکم خانوادت پشتت باشن

از چی میترسی که جوابشو نمیدی؟ چی میخواد خراب شه؟ ازین بدتر چجوری میخواد بشه؟

اهههههه واقعاااا شوهرت رو مخ و عوضیه حلم بهم بخورد 

کاش یکم عاقل بودی اینو انتخاب نمیکردی

یا حداقل توروش وایمیسادی شاید ادم میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره قبول دارم سادگی کردم باهاش ازدواج کردم..دلم براش سوخت..با آدمی که نه خونه داشت نه ماشین نه پس ان ...

لطفاازاین به بعددلت برای خودت بسوزه..نه شریکی که بویی ازهمدردی نبرده ..ازحقوق وارث پدریت به هیچ عنوان براش خرج نکن وازخودت مایه نزاربزارکمبودروحس کنه ..دختربه خودت بیا ...پس اندازکن ..وبرای خودت خرج کن ...کم کم بیارتوراهش...اشتباه من روتکرارنکن 

ممنونم عزیزم..برام دعا کن

بله حتما. 

ولی یادت باشه تا خودت تلاشی انجام ندی ، دعا هم اثری نداره. 

از خدا بخواه کمکت کنه تا بهترین راه حل رو پیدا کنی. 

من هم از ته دلم دعا میکنم تا خدا کمکت کنه. 💚💙💖

ای بابا خیلی عصبی شدم خوندم تاپیکاتو گفتی شوهرت وسایل خونه رو واس اینکه جواب مامانشو ندادی شکسته؟یا ...

چی بگم..افسردگی گرفتم از دستش..بخدا خودش ولم نکرد تا باهاش ازدواج کردم..یادمه دوران نامزدی اومد خونمون دعوامون شده بود جلو پدرومادر بهش گفتم نمیخام از خونمون برو بیرون نمی‌رفت..از تو گوشیم بلاکش میکردم میومد محیط کارم التماسم میکرد یا زنگ میزد همکارام میگفت گوشی رو بدین دستش باهاش حرف بزنم

چی بگم..افسردگی گرفتم از دستش..بخدا خودش ولم نکرد تا باهاش ازدواج کردم..یادمه دوران نامزدی اومد خونم ...

تو خودت ایسن زندگی رو میخوای وگرنه جلوش وایمیسادی

خیلی ترسویی رو خودت کار کن

ببین دلسوزم برات که این حرفارو دارم میزنم بلکه به خودت بیای 

ولی حرف گوش نمیدین که 

همینجوری بار اومدین

لطفاازاین به بعددلت برای خودت بسوزه..نه شریکی که بویی ازهمدردی نبرده ..ازحقوق وارث پدریت به هیچ عنوا ...

ول نمیکنه بخدا..اخه چجور خرج نکنم وقتی خوراکی چیزی توخونه نباشه

آخه هروقت دعوا کردم اعتراض کردم کسی حق رو به من نداد

انشرلی راس میگه

چرا انقد ضعیفی خونه داری و شاغلی 

از چی میترسی قوی باش حتا جلوی خانوادت وایسا بگو ازون دفاع کنین شما رو هم میذارم کنار

میرم یه جایی که پیدام نکنین

کتاب صوتی ۴۸ قانون قدرت رو از سایت نویدک دانلود کن هرروز گوش بده زندگیتو عوض میکنه

حتما این کارو بکن

تو خودت ایسن زندگی رو میخوای وگرنه جلوش وایمیسادیخیلی ترسویی رو خودت کار کنببین دلسوزم برات که این ح ...

من خیلی بسازم..خیلی..رفیقام همشون میگن خیلی صبوری..ولی کسی نمیدونه چقدر افسردگی دارم ..شب تاصبح خواب نمیرم گریه میکنم از ناراحتی..این همه صبوری روانم ازبین برده

بله حتما. ولی یادت باشه تا خودت تلاشی انجام ندی ، دعا هم اثری نداره. از خدا بخواه کمکت کنه تا بهترین ...

حس میکنم هیچی روشوهرم تاثیرنداره که دست از پول دادن به خانوادش بکشه..

ول نمیکنه بخدا..اخه چجور خرج نکنم وقتی خوراکی چیزی توخونه نباشه

وا 

فقط برای خودت درست کن وعده های کم و یه نفره

بگو تا وقتی پول ندی منم واسه تو غذا درست نمیکنم

شوهرت نقشش چیه توو زندگیت؟

برگ چقندر؟

چه غلتی میکنه پس غیر ازینکه پولاتو بالا بکشه و تحقیرت کنه

حس میکنم هیچی روشوهرم تاثیرنداره که دست از پول دادن به خانوادش بکشه..

وقتی خودت اینطوری باور داشته باشی ، پس قطعا راه حلی هم پیدا نمیشه. 

شما باید تا جایی که میتونی تلاش کنی ، مشاوره بری و ... و در کنارش از خدا هم کمک بخواهی. 

من خیلی بسازم..خیلی..رفیقام همشون میگن خیلی صبوری..ولی کسی نمیدونه چقدر افسردگی دارم ..شب تاصبح خواب ...

به این نمیگن صبوری کردن. 

صبر زمانی ارزش داره که مثلا وضع مالی زندگی بده ولی همسر آدم داره واقعا تلاش میکنه تا اوضاع بهتر بشه ، 

تو این حالت وقتی خانم صبر میکنه برای همسرش ، این نوع صبر کردن معنی و ارزش داره.