2777
2789
عنوان

شوهرم گفته ازبابام ارث نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 133 پست

اگه از الان به خودت نیای تا اخر عمرت باید بسوزی

چرا باید حقوقت تو خونه خرج کنی که اون بخاد برا مادر خواهر خرج کنه. اه خرج زندگیش بده و اضافش به اونا کمک کنه اشکال نداره

وام بگیر برا خودت ماشین بخر. بگو قسط ماشین میدم پول ندارم 

نه اتفاقا نگو خوش به حالشون. چون اون خواهر درواقع داره به برادرش و زندگی مشترکش ظلم میکنه.

می‌دونم عزیزم نه در این حد که بخوای اینجوری زندگی برادرت رو بهم بزنی 

ولی حس خوببیه که بدونی یه نفر پشتت هست و حمایتت می‌کنه ،،،

حداقل مادر آدم دختر دوست باشه خیلی خوبه !!!!آخه دختر مگه کیو داره !!

من پدرو مادرم پسر دوست بودن ،،،،الان برادرام هم یاد گرفتن ازشون ,,,

خیلی احساس بی کسی میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی جالبه،حالا اگه قضیه برعکس بود و اسی نمیخواس از باباش ارث بگیره،و شوهره شاکی میشد،کاربرا شوهررو ...

یه مرد وظیفه تأمین مسکن و زندگی رو داره. 

از طرفی دارن بچه دار هم میشن. 

موضوع اصلی هم ارث نبود ، بلکه همسر استارتر بخشی از پول و حقوقش رو برای مادر و خواهراش خرج میکنه ، 

در حالی که حتی خونه و ماشین هم ندارن و استارتر هم چون شاغل هستش ، همسرش میگه از پول خودت خرج کن ! 

به نظر شما اگر این کار ظلم نیست ، پس چیه؟ 

خوش بخال این خواهراااهیچوقت نه داداشی داشتم که به فکر ما خواهرا باشه نه مادری داشتم که به فکر دختراش ...

دقیقا منم تعجب کردم چون یه دونه داداشم همه چی رو بالا کشیده نمیگه دوتا خواهرم دارمممم

می‌دونم عزیزم نه در این حد که بخوای اینجوری زندگی برادرت رو بهم بزنی ولی حس خوببیه که بدونی یه نفر پ ...

💔💔💔

امیدوارم خدا خودش هر جوری که صلاح میدونه ، برات جبران کنه و همیشه پشتیبان و نگهدارت باشه و همیشه بهت آرامش بده. 💚💙💖

همسرت راحت میبینه شما شاغل هستی ، از طرفی پدر و مادرت که حمایتت نمیکنن ، احتمالا دلسوز هم که هستی ، ...

این ماه بهش گفتم پول بده برم گهواره برام بچمون بگیرم نداد..رفت برا مادرش گوشی خرید..من خودمم همه وسایل بچمو خریدم

این ماه بهش گفتم پول بده برم گهواره برام بچمون بگیرم نداد..رفت برا مادرش گوشی خرید..من خودمم همه وسا ...

واقعا میگی؟؟ 

پس خودت ببین مردی که حتی در برابر بچه ش احساس مسئولیت نداره ، میتونی تا آخر زندگی همینطوری تحمل کنی ؟؟ 

چرا اینقد داغون بازی در میار ی با این سن وسال از بابات می‌ترسی.بعد از شوهری که دوزار برات ارزش قائل نیست باردار میشی بعد خرج خونه ام با خودته اصلا واسه چی داری باهاش زندگی میکنی چطور این حجم از نامردی رو قبول میکنین 

واقعا میگی؟؟ پس خودت ببین مردی که حتی در برابر بچه ش احساس مسئولیت نداره ، میتونی تا آخر زندگی همینط ...

اره یماه قبل بهش گفتم پولتو خراب نکن وقتی حقوقت اومد تابرم گهواره بگیرم..خودمم تازه یه زمین گرفتم پولامو دادم برا زمین..پس انداز ندارم..بعد سرمایه رفتم خونه مادرش دیدم گوشی دست مادرشه  گفت که پسرم برام خریده..آخر سرم که اومدیم خونه گفتم مگه قرار نبود گهواره برا پسرمون بخری گفت که مادرم الویتمه

چرا اینقد داغون بازی در میار ی با این سن وسال از بابات می‌ترسی.بعد از شوهری که دوزار برات ارزش قائل ...

۲۷ سالمه..سنم زیاد نیست..شوهرم ۳۴ سالشه ولی فکر زندگی نیست..جالبه پدرشوهرم ومادرم شوهرم میگن اگه مرد به جایی برسه از زنه..ولی یکم پسرشون راهنمایی نمیکنن

اره یماه قبل بهش گفتم پولتو خراب نکن وقتی حقوقت اومد تابرم گهواره بگیرم..خودمم تازه یه زمین گرفتم پو ...

پس میخوای تا آخر زندگی چنین چیزهایی رو تحمل کنی؟؟ 

من تنها راه حلی که به ذهنم رسید ، این بود که خودت بری پیش یک مشاور خوب. 

همچنین مشاور زوج درمانگر که هر دو باید برید. 

اره یماه قبل بهش گفتم پولتو خراب نکن وقتی حقوقت اومد تابرم گهواره بگیرم..خودمم تازه یه زمین گرفتم پو ...

زنهایی مثل شمارو که با همچین مرهایی زیر یه سقف زندگی میکنن رو باید گلوله بارون کرد تا دیگه نسلتون ادامه پیدا نکنه