2777
2789
عنوان

شوهرم گفته ازبابام ارث نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 133 پست
اگه شوهرت به حرفت گوش نمیده دیگه بهش نگو چون فایده ای نداره بی تفاوت باش به حرف پدرشوهرت هم که ...

باردارم..هفت ماهمه..کاراش خیلی اذیتم میکنن..اگه جدا بشم میتونم خرج بچم وخودمو بدم ولی پدرومادر پشتم نیستن

متاسفانه بله..چون شاغلم فکر میکنه نباید برام خرجی کنه..توخرج خونه هم خیلی کم کمک میکنه

به نظر من هرچه زودتر برو پیش یه مشاور خوب تو این زمینه و ازش مشورت و کمک بگیر. . 

حتی میتونی از یک مشاور حقوقی هم کمک بگیری تا به همسرت بگه که حق شما چقدره و زندگی مشترک چجوریه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باردارم..هفت ماهمه..کاراش خیلی اذیتم میکنن..اگه جدا بشم میتونم خرج بچم وخودمو بدم ولی پدرومادر پشتم ...

شما همکار همسرت هستی. 

یعنی به اندازه همسرت داری کار میکنی. 

از طرفی داری بچه دار میشی. 

آیا همسرت تو کارهای خونه و بچه کمکت میکنه؟ 

خیلی سفت وایسا بگو اگه خونه رو نگیری من ازت جدا میشم و میرم چون مردی که یه زندگی اروم رو حق من نمیدو ...

چطوری بگیرم؟بعدن همه بهم میگن پولکی هستی..ولی واقعا اینطور نیست..فقط فکر زندگیمم‌..این چند سال خودمم خرجمو دادم..بیشتر جهازمو خودم خریدم..طلا خریدم..زمین ..کلا نه شوهرم نه پدرم هیچوقت کمکم نکردن

باردارم..هفت ماهمه..کاراش خیلی اذیتم میکنن..اگه جدا بشم میتونم خرج بچم وخودمو بدم ولی پدرومادر پشتم ...

خود امام حسین هم گفته گناه کسی که ظلم پذیره از کسی که ظالمه بیشتره

چشونه مامانت اینا بجای اینکه به فکر درست کردن زندگی بچشون باشن که بتونه حقشو بگیره

تشویقش میکنن به مظلوم بودن و تو سری خور بودن که هزار جور عقده و ناراحتی اعصاب بگیره

گل بود به سبزه نیز آراسته شد    پیشنهادی ندارم دیگه واقعا برات    هول بودی انگار       کاش یکم عقل تو مغز امثال شما ها بود    

خود امام حسین هم گفته گناه کسی که ظلم پذیره از کسی که ظالمه بیشترهچشونه مامانت اینا بجای اینکه به فک ...

پدرم خیلی با طلاق مخالفه..هروقت دعوامون شد به پدرم گفتم شریک همسرم بود..خیلی دلم از بابام شکسته..جلو شوهرم طرفداری که نکرد حتی توهینم کرد.

تو ظرف شستن کمک میکنه..ولی آشپزی بلد نیست جارو کردن بلد نیست

مشاور زوج درمانگر ( البته باید مشاور خوبی باشه ) به شیوه خودش و با زبان خودش کمک میکنه تا زن و شوهر بهتر همدیگر رو درک کنن و نسبت به حقوق هم بیشتر آشنا بشن. 

بهتون کمک میکنه تا تغییرات مثبت داشته باشین. 

به نظر من ارزش داره وقت بذاری و تحقیق کنی و یک مشاور زوج درمانگر خوب و کاربلد پیدا کنی و ازش کمک بگیرید. 

گل بود به سبزه نیز آراسته شد پیشنهادی ندارم دیگه واقعا برات هول بودی انگار کاش یکم عقل ت ...

آره قبول دارم سادگی کردم باهاش ازدواج کردم..دلم براش سوخت..با آدمی که نه خونه داشت نه ماشین نه پس اندازی

پدرم خیلی با طلاق مخالفه..هروقت دعوامون شد به پدرم گفتم شریک همسرم بود..خیلی دلم از بابام شکسته..جلو ...

به پدر و مادرت هم دیگه چیزی نگو. 

همسرت هم میدونه پدر و مادرت طرف اون رو میگیرن ، تا مشکلی پیش میاد به خانواده ت میگه تا شما کوتاه بیای. 

ولی خودت باید برای گرفتن حق خودت تلاش کنی.

آره قبول دارم سادگی کردم باهاش ازدواج کردم..دلم براش سوخت..با آدمی که نه خونه داشت نه ماشین نه پس ان ...

حالا دیگه ازدواج کردین و دارین بچه دار هم میشین. 

پس باید دنبال راه حل مناسب باشی تا اوضاع زندگیت تغییر کنه. 

به پدر و مادرت هم دیگه چیزی نگو. همسرت هم میدونه پدر و مادرت طرف اون رو میگیرن ، تا مشکلی پیش میاد ب ...

والا من چیزی نمیگم بهشون..خودش زود زنگ به بابام میزنه حرفایی منو بهشون میگه ..میدونه از بابام میترسم..

مممنونم.. ولی فکر نکنم باهام مشاور بیاد..مشاورش مادرش وخواهرشه

اشکال نداره ، حداقل خودت برو. 

ممکنه بتونی به نتیجه برسی. 

همچنین در ادامه هم ممکنه همسرت تغییراتی از شما ببینه و با جدیت شما رو به رو بشه و اونوقت ببینه که باید بیاد مشاوره. 

به نظر میاد شما اول از همه باید رو اعتماد به نفس خودت کار کنی.