2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه آوردن دو طرفه هست. یعنی باید دو طرف بخوانزن اون بچه رو توی شکم حمل می‌کنه و مرد هزینه های اون بچ ...

حسرت دیگه چه چرتیه تمام زحمت بچه داری و فرسایش وحاملگی با زنه بعد مرد حسرت بخوره .به جهنم بخوره

۸من واقعا نمیخوام. یدونه رو هم واسه اون آوردم. با کلی دارو و درمان افسردگیم خوب شد تازه

مادری پیشتون نیست کمک دستتون باشه برای بزرگ کردن بچه؟ بچه خیلی خوبه داشته باشید.هم قبلی از تنهایی در میاد هم شما با شادی اون بچه ها شاد میشن.هم کانون خانواده اتون گرمتر.

به همسرتون بخاین که توی نگهداری و ترو خشک کردن بچه ها کمکتون باشه.اگه بچه میخاد

اسی مردا همینن، منم یکی داشتم اصرار به دومی کرد ، به فاصله ۳سال دومی رو آوردم، توی غربت، با افسردگی و زایمان فوق سخت باعث شد نتونم برم سرکار، یه شب بیدار نموند ، توی عمل و بیماری پسرم تزش این بود بچه رو خدا داه هروقت صلاحه هم با خودش می بره من داغون شدم تا پسرم به شرایط نرمال برگشت. حالا اصرار به سومی داره، خب آدم حسابی، اگر بچه سالم نبود چی، اگر من مردم و بی مادر موندن چی، اصلا اینا خودشون رو فقط دوست دارن و تمام

مادری پیشتون نیست کمک دستتون باشه برای بزرگ کردن بچه؟ بچه خیلی خوبه داشته باشید.هم قبلی از تنهایی در ...

شوهرم شغلش حوریه که نمیتونه زیاد خونه باشه. مادرم گفت دیگه رو من حساب نکن. خودمم با شادی بچه ها شاد نمیشم بدم میاد از بچه زیاد تو خونواده

حسرت دیگه چه چرتیه تمام زحمت بچه داری و فرسایش وحاملگی با زنه بعد مرد حسرت بخوره .به جهنم بخوره

چرا فکر می‌کنی تمام زحمتش با زنه؟ مگه مرد از فردا خرج اون بچه رو نمیده؟ مگه از فردا هزینه ها با پدر نیست؟ پس باید دو طرف راضی باشن.

دوم هم اینکه نمیشه زن بگه من بچه نمی‌خوام. اون زنی که بگه من برات بچه نمیارم، بیخود می‌کنه ازدواج می‌کنه و یه انسان رو حسرت به دل میزاره

من به این خانوم حق دادم چون افسردگی دارن، بچه اول هم دارن، پس لزومی نداره حتما بچه بیارن اما اگه یکی دل به خواهی بگه من بچه نمی‌خوام بی زحمت ازدواج نکنه چون ازدواج دو طرفه هست نه که یکی خودخواه باشه و بگه چون من حامله میشم پس حسرت بچه به دلت میزارم 

این کاربری دست چندین نفر است.