2777
2789
عنوان

مامانم چرا اینجوری میکنه

278 بازدید | 13 پست

من ۱۰۰ خورده وزنم کلی داروی هورومونی امپول حتی ۶ ماه پریود نشدم 

الان ۲۰ سالمه 

دارم میرم دانشگاه ی قابلمه پررر برنج مرغ گذاشته ۴ تا لقمه میگم تو رو خدا نزار میبینی وضعیتم بزار یکم گشنه بمونم لاغر بشم 

میگه میری میفتی غش میکنی من استرسی اظطرابیم 

اخه من چیکار کنم

خب نبر چاقو نذاشته ک زیرگلوت نبر

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتی بیرون لقمه ها رو بده به یکی 

برنج رو با خودت ببر 

اونم اراده کن همش رو نخور 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ببر بده به دوستات

یا تو راه به یه فقیر بده

یا اصلا بگو ناهار دانشگاه میخورم  که برات نزاره دیگه

خلاصه هر طور میتونی نخور فقط میوه بخور عزیزم وزنت بالاست و الان جونی چند سال دیگه خیلی اذیت میشی

قوی باش و با اراده وزنت کم کن

موفق باشی

کارت از ی قابلمه گذشته.باید رژیم سفتو سخت بگیری

دختر ۲۰سالته. بشین باهاش صحبت کن بگو دکتر گفته با این وزن دیابت میگیرم.فشار میگیرم .

کلی دردو بیماری میگیرم 

واسه سلامتیم باید وزن کم کنم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙