2777
2789
عنوان

من خیلی خیلی مامان بدیم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست
اخه نمیخوره ۴ ماهشه رفلاکس داره بژور ۶۰ میدم

خوب رفلاکس باید درمان بشه باید داروهای مختلف امتحان کنی ببینی کدومش میسازه بهش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یه شیر خشکی بده که وزنو بیشتر می‌کنه دیگه اون موقع لازم نیست نصف شب پاشی شیر بدی بهش

مشکل اینه نمیخوره این 

معدش کوچیک

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۴ ماهشهدما خیلی بالاس ولی صبحا خنکه از ترس کلاه سرشه از شب

ببین دخترم از ۲۰ روزگی شیر شب نخورد

همسرم میگفت ساعت بذار بهش شیر بده قندش میوفته

گفتم خودش بخواد بیدار میشه

قشنگ ۱۱ شب می‌خورد تا ۸ صبح

آخر کار داشت ب جاهای باریک می‌کشید رفتیم دکتر راضی شد

ولی پسرم نه تا صبح یکی یا دوبار بیدار میشد

الان دندونهای جلوش پوسیده دکتر میگه برای شیر شبه

تازه دخترم خیلی از پسرم تپلی تره

تپلی بودن تا جایی ب شیر و غذا بستگی داره بقیش ژنتیکی

البته من جفتشون شیر خودمو خوردن درباره شیرخشک اطلاعی ندارم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
چیکار کنم اخه خوابم سبک بشه

قبل خواب سیرش کن.ساعت چهار یا پنج پاشو بهش شیر بده.  من پسرمو کمی زودتر از دوماهگی  از شیر شب گرفتم.دخترمم که بچه اولم بود از پنج شش ماهگی. اتاقش نزار زیاد گرم باشه یا سرد. لباس هم زیاد تنش نکن اذیت میشه.