2777
2789

گفتم که شوهرم چند روز پیش گفت برادرم گفته تو غذا رو بپز برای کارگر هاش که حدود ۱۵تومن سود بود 

منم گفتم باشه و تعداد هم بالا نیست 

لیست غذا با هم نوشتیم و لیست مواد غذایی 

چند روز هی گفتم بیا بریم بخریم گفت باشه امرپز فردا می کرد حتی من چند بار کفتم برادرت گفته من بپزم ؟چون شریکن گفت اره 

تعریف از خود نباشه من دستپخنم خوب و مجلسی ه 

بعد دیشب خونه پدرشوهرم بودیم 

برادرشوهرم یهو گفت که فلانی یعنی شوهر من گفته زنم من و بیچاره کرده که من بپزم غذا رو 

منم چفتم مگه شما به شوهر من نگفتی من بپزم 

شوهرم هم هی ابرو میومد بالا که اره دیگه تو نکفتی مگه 

گفتم خیر 

تو گفتی برادرم گفته بپز منم اصرار مردم بریم مواد غذایی بخریم 

برادرش اصلا دررجریان نبود 

برادرش هم گفت من میگم مادرم بپزه 

مادرشوهر م هم اصلا بلد نیست بیرونی غذا بپزه 

منم گفتم هر طور راحتی 

موقع خونه اومدن تازه شوهرم طلبکار بود که چرا دروغ منو رو کردی مگه تو نگفتی من می پزم 

یعنی به جنون رسیدم گفتم واقعا ادم نیستی تو مگه نگفتی تو بپز من کی اصرار کردم 

گفتم دروغگو تر از تو تو عمرم ندیدم جدا خوابیدم ازش 

چون خیلی دروغگو هست 

صبح هم زود پاشده رفته سرکار بدون صبحانه 

به نظرتون صبر کنم بیاد خودش برای اشتی یا من برم 

از ادمایی که بهم دروغ میگن و بعد جوری انکار میکنن که انگار من روانی ام و قاطی کردم و دارم اشتباه فکر میکنم متنفرم ‌

اصلا تو نرو جلو

بزار خودش بیاد عذرخواهی کنه

چون اگر این قضیه تکرار شه دیوونه میشی از فشار عصبی

راست میگه خوب چرا انقدر اصرار کردی ؟😶

احتمالا شوهرت در ازای پول داشته واسه تو کار جور میکرده . ولی برادر شوهرت میخواسته مادرش بپزه مجانی دربیاد واسشون . 

خراب کردی دیگه . حالا معذرت هم یه ذره بخواه و کوتاه بیا تا اقلا بینتون شکراب نشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد اینکه دروغ شوهرت رو رو کردی مقصری صد در صد خیلی کارت زشت بود آبروشو بردی ! 

بعد هم اومدید خونه باز مقصری که هی کش دادی و بزرگش کردی 

بعد هم باز مقصری که جاتو جدا کردی و ...

بار کج به مقصد نمی رسه روش ات اشتباهه حتمن می خوای تا بیست بعد هم به روش بیاری ! عذر خواهی نمی خواد عادی باهاش حرف بزن و  با محبت خودش فهمیده چی شد و چه کرده شرمنده ترش نکن 

راست میگه خوب چرا انقدر اصرار کردی ؟😶احتمالا شوهرت در ازای پول داشته واسه تو کار جور میکرده . ولی ب ...

من کی اصرار کردم  که من بپزم 

خودش اومد گفت که برادرم میگه تو بپز 

نه مجانی نه میگه پول و بدم مادرم 

در مورد اینکه دروغ شوهرت رو رو کردی مقصری صد در صد خیلی کارت زشت بود آبروشو بردی ! بعد هم اومدید خون ...

یه بار که نیست هی دروغ گفته هی خواسته منو ادم بده کنه

دروغ گفتن شوهرت که درست نبودهولی اینکه تو توی جمع دروغش رو رو کردی هم کار درستی نبودههمیشه اینجور بح ...

تقصیر خودشه دروغ میگه بعد منو ادم بده هم می کنه

من کی اصرار کردم که من بپزم خودش اومد گفت که برادرم میگه تو بپز نه مجانی نه میگه پول و بدم مادرم

نه متوجه شدم که شما نگفتی من بپزم .  میگم اون لحظه که حرفشون تو جمع دوتا شد چرا انقدر اصرار کردی دروغشو در بیاری ؟ 

همیشه جلوی جمع پشت شوهرت در بیا . بعدا که خودتون دوتا بودی ته ماجرا رو دربیار

نه متوجه شدم که شما نگفتی من بپزم . میگم اون لحظه که حرفشون تو جمع دوتا شد چرا انقدر اصرار کردی درو ...

حفظ ظاهر و آبرو داری خیلی مهمه توی جمع از قدیم گفتن زن و شوهر باید لباس هم باشن بدی های هم رو بپوشونند 

حفظ ظاهر و آبرو داری خیلی مهمه توی جمع از قدیم گفتن زن و شوهر باید لباس هم باشن بدی های هم رو بپوشون ...

بله . آیه دقیق قران هست این گفته 😊