2777
2789
من از وقتی همسرم خیانت کرددیگه کمک مالی بهش نمیکنمچند روز پیش سر این قضیه دعوا کرد و .. .منم بهش گف ...

مگه با زن داداشش بهت خیانت کرد؟ کارت چیه؟ خوبه که خودت درآمد داری هرکاری کرد نده بهش ولس خودت خرج کن خرج بچه هام نکن مجبور میشه خودش واسشون خرج کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه شوهر من مثل داماد شما نیس اصلا ابرو نداره انقذ منو زده و خفه کرده همسایه ها اومدن اینجور جیران ب ...

با این تفاسیر پس خیلی ......

خب پس به 110 زنگ بزن

پدر و مادرت میدونن بهت چی میگذره؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بلهکارمندمولی حقوقم کمه در حد 12 تومن

خوب خدارو شکر  حدقل میتونی خرج خودتو بدی فقط خرج خونه نکن اصلا بزار خودش خرج کنه به خدا مردا زود بدهادت میشن  فقط شورای شمارونمیگم شوهر خودمم میگم

خوب خدارو شکر حدقل میتونی خرج خودتو بدی فقط خرج خونه نکن اصلا بزار خودش خرج کنه به خدا مردا زود بده ...

اون که شده

15 ساله 

همینه 

خیلی پررو شده

خدا رو شکر پارسال به خاطر گرفتن وتم مجبور شد نصف خونه رو به نامم بزنه وگرنه

هیچی نداشتم 

بابا اخه از پول خودمم نمیزاره برا خودم خرج کنم الم شنگه میکنه تو پالتو داشتی ک برا جی خریدی ،با فامی ...

سعی کن مخفی کنی ازش مثلا تا لباس خریدی اویزون کن تو کمد وقتی جلو چشمش نباشه نمی فهمه تازه خریدی به هر حال پولاتو بهش نده ته کشویی جعبه ای چیزی یه راه مخفی درست کن پولاتو بریز توش.دیدی بعضی کشوها دو تا کف داره؟چهار تا تخته دور کشو بذار بعد یه کفی جدید بنداز وسایل مخفیتو اونجا زیر کفی جدید نگه دار

اون که شده15 ساله همینه خیلی پررو شدهخدا رو شکر پارسال به خاطر گرفتن وتم مجبور شد نصف خونه رو به نام ...

عزیزدلم همون موقع که خیانت کرد باید خرج خونه ولچه ها رو تو قطع میکردی چون لیاقت نداری از الانم کم کم نمیتونی روسو کم کنی نشنیدی میگن ماهیچه هروقت از آب بگیری تازه است 

خب چجوری قبول کرد ؟

انقد خرج کردم و صحبت کردم و به روش آوردم که وظیفشه تا قبول کرد

سه سال زمان برد این پروسه 

الآنم هنوز یکم کنار نیومده ولی خیلی بهتر از قبل شده 

البته من دوبار هم رفتم قهر چندبار بزرگترا رو فرستادن دنبالم میگفتم که شوهرم خرج نمیکنه 

اصن هزارتومنم ته جیبم نمیزاشت 

الآنم که الانه بدونه من پولی دارم تا خرجش نکنم بهم پول نمی‌ده منم بخاطر همین پس انداز مخفی دارم اصلاااا نمی‌گم پول دارم یا چقدر دارم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋