2777
2789
عنوان

شما هر روز گوشت میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 178 پست

هر روز که نه ولی یه روز در میون حتما هست 

ماکارونی کوکو در انواع مختلف 

سوپ و املت و قاطی پلو ها هم میخوریم دیگه 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خوک فرق میکنه هرچند بعضیا میگن شبهه داره ولی شمالیا میخورن عزیزم کلی مفیده برا آرتروز و رطوبت بدن

چه جالب نمیدونستم فرق داره 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

قدیما انواع غذاهاشون بدون گوشت بوده منظورم از قدیم حدود ۴۰ ۵۰ سال پیش هست بعدش ک دیگه مرغای سفید او ...

واقعا درسته الان همه ی خانوم ها پر مو شدن از بس به مرغا هورمون میزنن 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
نهار هرروز برنج و خورش میپزم حالا یا مرغ یا گوشت قرمز هم دخترام هم شوهرم گوشتی دوست دارن شام هم کتلت ...

ی مدت بود خواهرم نامزد کرد بعد عقد این مدت شوهرش میومد مجبور بودیم مدام گوشت قرمز و شب هم گوشتی بود یا سنگین یعنی کلافه شده بودم شکم آورده بودم اضافه وزن کلا خس سنگینی داشتم خیلی رو مخم بود این برنامه غذایی. الان ک خواهرم ازدواج کرده من و مامان شبا سبک میخوریم شکمم جمع شد اندامم قشنگ تر شد. ناهار خوبه غذای مفصل ولی شب ب نظرم سنگین آدمو ی جوری میکنه. شما حس سنگینی نذارید شبا غذای گوشتی یا سنگین بخورید یا روغنی؟؟ 

ی مدت بود خواهرم نامزد کرد بعد عقد این مدت شوهرش میومد مجبور بودیم مدام گوشت قرمز و شب هم گوشتی بود ...

ما شب غذای سنگین و‌گوشتی نمیخوریم گفتم که فقط نهارمون هرروز خورشیه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏