بعضی از مادرا ۲۴ ری مدرسه ان و در حال پچ پچ با معلم بچه هاشون ۴ تا ستاره دارن. بچه من از اول باسواد بوده کامل کتاب ها رو بلده و سوره های قرآن رو حفظ. هم آخر کلاس میشینه هم یه دونه ستاره داره. شلوغ و بی ادب هم نیست بچه مو میشناسم از معلمش میپرسم.
حالا ب من و دو نفر دیگه گفته آش درست کن. من هم بچه کوچیک دارم هم شرایط روحی م مساعد نیست مادرم تازه از دنیا رفته چکار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این خوبه ک بچه رو تشویق میکنه. دختر من تو کلاس ب معلم کمک میکنه و مشق بچه ها رو نگاه میکنه و.... ولی ...
واقعا خاک برسرش دقیقا منم ازاین عقده ای ها زیاددیدم... به معلم میگم خودت ازبچه ها انتظارداشته باش خودشون مسیول درس و مشقشون باشن مسیولیت پذیر و منظم باربیان بهم میگه شما خیلی مادر پرتوقعی هستید و میخوای بچتو ازسرت بازکنی حتما خودت باید بالاسربچت باشی موقع مشق نوشتن و خودت پیگیرآموزش بچت باشی...زنیکه احمق بهش میگم من درسامو ۳۰سالپیش خوندم وتموم کردم ...اگرهم قرارباشه من پاب پای بچم باشم خب منم بلدم خودم توخونه یادش میدم نیازنیست بفرستم مدرسه زیر دست ی مشت معلم عقده ای و بیسواد...البته که همه اینطورنیستن اما بیاید قبول کنید که اکثرا همینن
من چی بگم که برای چهل تاشون گیفت درست کردم باور کن یه شب تا صبح نشستم نخوابیدم،آش چیزی نیس عزیزم بزار اونجا خودش میپزه،اگرم نمیخوای و حوصله نداری رو راست به معلمشون بگو ولی از بیرون آش نگیر،معلوم نیس توش چی هس یه وقت خدای نکرده بچه ها دلدرد میشن
میدونم دختر منم پارسال کلاس اول بودولی ما همه کارا دسته جمعی انجام میدادیم معلم کسی را اجبار نمیکر ...
خب وقتی بچه میبینه همه جشن اسم گرفتن شیرینی وهدیه برای بچه هااوردن..اونم میخواد. تازه بعضیاشون جشن مفصل میگرفتن..تم الفبا و اسم بچشون وکیک خامه وپک پذیرایی وهدیه برای همه بچه ها وهدیه به معلم و...بعضیا فقط یه جعبه شیرینی
مدرسه دختر منم جشن اسم داشتن ولی هرکسی دلبخواهی باور کن بعضیا فقط شکلات آوردن بعضیا کاپ کیک،یه نفر ج ...
درسته اجبار نبود..پسرمنم وقتی به اسم پسرم رسیدن همزمان با ماه رمضان وبعدشم عید بود.گفتم بی خیال دیگه جشن نمیخواد.. ولی اینقدر پسرم اصرار کرد که بعد ازعید یکجعبه رولت وسرمدادی برای بچه ها بردم مدرسه.