2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم خواست اماچون پیازونخودداره.... 

والاچقدردرست میکردم قبلاااافسوس الان... 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من رژیمم در روز هم اصلا شیرینیجات نمیخورم .ولی کماکان میلم به ترشی میره

من اصلا آخرین باری که آش رشته خوردم رو یادم نمیاد. منم گاهی با سرکه میخورم. هر روز کلی لواشک و رب انار میخورم. بچه م رو هم عادت دادم مثل خودم.

من اصلا آخرین باری که آش رشته خوردم رو یادم نمیاد. منم گاهی با سرکه میخورم. هر روز کلی لواشک و رب ان ...

نووووش  جونت بشه.من عاشق لواشک ورب انارم.اونم کالریش زیاده فقط حسرتشومیخورم

عزیزم بارداری ببخشید.مگه نخود وپیازبده براتون

اره عزیزم نه بدبختی نمیتومم بخورم باورمیکنی 3ماهه نتونستم غذاگرم بخورم بوی پیازکه میادوااای من کسی بودم پیازگازمیزدم باغذا😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اره عزیزم نه بدبختی نمیتومم بخورم باورمیکنی 3ماهه نتونستم غذاگرم بخورم بوی پیازکه میادوااای من کسی ب ...

اخی عزیزم .ولی جبرانش نی نی میاد میشه  دلیل زندگیت خستگیت درمیاد

اخی عزیزم .ولی جبرانش نی نی میاد میشه دلیل زندگیت خستگیت درمیاد

ممنون عزیزم امیدوارم ایشالله که اینجوری باشه. ایشالله براشمام خیروخوشی باشه💞😍💞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نووووش جونت بشه.من عاشق لواشک ورب انارم.اونم کالریش زیاده فقط حسرتشومیخورم

مزیت دوران شیردهی همینه که آدم هر چی دلش بخواد بدون عذاب وجدان میخوره 😅 منم چند وقت دیگه که بچه م رو از شیر بگیرم رژیمم شروع میشه …