2777
2789

امروز ازمون داشتیم من احساس میکنم اگه برم زیاد خوب نمیارم ولی شایدم خوب میاوردم اما گفتم خوب نمیارم اخه استادم خیلی تحقیرم میکرد اگه بد میشذ به خاطر همین نرفتم گفتم شنبه ازم بگیرش نمیدونم کار بدی کردم یا چی

یعنی تو‌تعیین کردی شنبه ازت بگیره؟

مگه داریم ؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه، دلشوره برای چی. شنبه میگیره ازتون. الان بخونید که مطمئن باشید نمره‌ی خوب می‌گیرید.

مامانم خیلی حرفم زد خیلی اعتماد به نفسم کم شده که حتی بخونم

اونوقت کل بچه ها شورش میکردن هیچ خودشم با خاک یکسانم میکرد

آخه اگر اینجوری استرست کمتر میشه اشکال نداره

کلا امتحان دلشوره داره، حتی خوب بلد باشی ممکنه یک جایی با حواس پرتی خراب کنی، فقط حساسیتت را کمتر کن

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
آره چون اولین بارمه و کلا خواهش کنم ازش آره

خداوکیلی چقدر مهربون شدن معلما و استادا😁

خب اگر همچین فرصتی داری بشین بخون تا شنبه دلشوره دیگه چرا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

احساس میکنم خیلی بی عرضم😭

نه اینجوری نگو، تلاشت را بکن وبا خودت تکرار کن، استعداد افراد متفاوته ومن در حد خودم عالیم ،نباید مقایسه کنم.

گردوی دانش سخت است ومحکم ،لیکن توانست آن را شکستن.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.