2777
2789
عنوان

چرا اینجور میشم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست

خب بخاطر دارو هاتونه به خصوص اگه اموکسی کلاو یا مترونیدازول میخوری کم آب کرده بدنتونو

یا میتونه بخاطر پر بودن معده و رودتون باشه به قول دوستمون رودل 

باید تخلیه بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بخاطر دارو هاتونه به خصوص اگه اموکسی کلاو یا مترونیدازول میخوری کم آب کرده بدنتونویا میتونه بخاطر ...

دکتر داروی زیادی داد ولی فقط ۲ بار خوردم

کلن زیاد قرص نمیخورم

ولی اینجور شدم اصلا ی وضعشه. 

وقتی میخوردم صبح تا شب میخابیدم و نمیتونستمم بیدار شم. از قرصا‌ برا همینه دیگه نخوردم.

خب این از عوارضه قرصه ولی شما یا باید مصرف میکردی و میخوابیدی یا باید میرفتی دوباره دکتر میگفتی این قرص ها داره عوارض نشون میده یکم سبک تر برات مینوشت

بنظرم اگه میتونی برو دکتر چون وقتی قرص نمیخوری و انقدر میخوابی و تب داری خطرناکه

خب این از عوارضه قرصه ولی شما یا باید مصرف میکردی و میخوابیدی یا باید میرفتی دوباره دکتر میگفتی این ...

ن تب ندارم بهتر شدم.تنها مشکلم اینه ک فقط حس میکنم بی‌حالم و خوابم میاد

همین

خب قرص و اینا میخورم انگار فایده نداره

قرص اهن،ویتامین دی بخور ،بدنت باید تقویت بشه و اینکه عادت کرده بدنت به خوابیدن و استراحت.یک مقدار تقویت بشی و کم کم تنظیم کنی خوابت رو درست میشه.هنوز تو دوره نقاهت شاید.کامل شاید خوب نشدی‌

قرص اهن،ویتامین دی بخور ،بدنت باید تقویت بشه و اینکه عادت کرده بدنت به خوابیدن و استراحت.یک مقدار تق ...

قرص اهن و ویتامین دی رو همیشه میخورم من

فقط این ی مدته تنبلی کردم نخوردم.