2777
2789
عنوان

چطوری از دستش خلاص شم دیوونم کرده بخدا نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 100 پست
اول اینکه افرین ننشتی ناله کنی وبگی دوسشدارم باوجودفحش ونمیتونم فراموش کنم باریکلا بهتدوم اینکه افری ...

مگه همه چی فقط قصد ازدواج داشتنه؟ خب قصدش جدی باشه چه فایده داره فردا تو زندگی زن سابقش هزارتا مشکل ایجاد میکنه بچه اش یجور و خودش از همه بدتر

چون قبل ازابن فحاشیا من بخاطر مشکلات زیادش دیگه نمیخواستم ادامه بدم که اونم اینارو گفت بهم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
نه بیکار نمیشینم دوماه فاصله افتاده

دو ماه خیلی کمه

پس باید تبعاتش رو بپذیری

در مورد اینکه اون یارو رو رد کردی دستت درد نکنه اما به نظرم خیلی سریع وارد رابطه بعدی شدن کار درستی نیست 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه همه چی فقط قصد ازدواج داشتنه؟ خب قصدش جدی باشه چه فایده داره فردا تو زندگی زن سابقش هزارتا مشکل ...

قشنگم وقتی دیدم میخاسیتن ب هووبودن بدی وزندکی ی بدبخت هم جنست ازهم پپاشه فک کردم همه جی واست ازدواجه.... گفتم خداقل باکسی ک بددهنه ازدواج کنیم هزارپله بهتراز کسی ک زن داره وبچه داره بریم زندگی اون همه ادم بهم بریزه... امابایه ادم بددهن شرفش بیشتره وآه دامنت نمیگیره........ 

حالام خودت میدونی. 

امیدوارم زنا دلشون براهم نوعشون بسوزه هوو نشن

.

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

من هیچ کاری ندارم رابطه جدیدتو زود شروع کردی یا نه بخودت مربوطه

ولی اگر دلت نرم بشه و اون فرد سابقو ببخشی بدترین توهین رو به شخصیت خودت کردیخطت رو لازمه عوض کن و ادامه داد شکایت رسمی

چقدر زود رفتی تو رابطه هنوز دو ماه نیست بهم زدی اگر تو رابطه جدید نبودی شاید اینقدر نسبت به عذر خوا ...

حالا یکی ام که عقل داره فهم و شعور داره یه رابطه سمی و تموم کرده شما اینجوری بگین تو فکر کردی عذرخداهی کرده درست میشه؟؟نامزد سابق من اینطور بود میومد میگفت گوه خوردم فحش دادم بعد باز همین میشذ 

قشنگم وقتی دیدم میخاسیتن ب هووبودن بدی وزندکی ی بدبخت هم جنست ازهم پپاشه فک کردم همه جی واست ازدواجه ...

اون موضوع تموم شد و من قبول نکردم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
گوه میخوره خودش آشغال بود ۸۰ درصد مردای مطلقه میگن زنمون خیانت کرد

دیگه نمیدونم واقعا

دقیقا هرکی میومد خاستگاریم میگفت زنم خیانت کردهخداروشکر تو کاسه ام نیفتادن

بشدت شکاک بود و غیرتی 

اجازه نداشتم تلگرام و واتس اپ داشته باشم و کلا حساس بود

بخدا همه اینارو هر روز دارم میگم بهش باهر خطی که پیام میدههی میگه حلالت نمیکنم فلان بهمان

دست پیشو میگیزه پس نیوقته؟ تو باید حلال نکنی ک چ حرفایی بهت زده، خطتتو عوض کن ایدی اکانت هاتم عوض کن، دیکه نمیتونه کاری کنه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀