2777
2789
عنوان

مجرد بودن خیلی بهتره بشرطی که

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 50 پست
من ازدواج کردم و چون معلمم جامعه آماری بالایی زیر دستمهاکثر خانواده ها بخصوص تو مناطق پایین درست حسا ...

مادر من معلم هستند. تا دو سال پیش تو مناطق محروم بودند دوست داشتن اونجا درس بدن

دو ساله اومدن تو منطقه خوب

باور میکنید میگن تو منطقه محروم تصور میکردم بچه ها خیلی مشکل دارن، اما اینجا که اومدم میبینم بچه های اونجا خیلی مودب تر و با شخصیت تر از بچه های اینجا بودند

اینجا بچه هاشون خیلی پر رو هستند هر روز تو مدرسه داستانهای عجیب دارن، والدینشون اصلا رو شخصیت بچه کار نکردند، شماره معلم رو پیدا میکنن به زور ازش نمره میخوان، بچه ها با معلم وقیحانه رفتار میکنن

در صورتی که بچه هلی مدرسه قبلی خودم به چشم دیده بودم چقدر کم توقع و مودب تر بودند (اونها متاسفانه خانواده ناآگاه داشتند اما ناآگاهی تو خانواده اینها هزار برابر بیشتر از قبلی هاست)

من اختلال شخصیت دارم. اشخاصی با اختلال شخصیت من نیاز عاطفی و جنسی و خانوادگیشون صفره و اینو موهبت می ...

ان شاءالله میخای پزشک این مملکت بشی

نمیخای به فکر درمان این اختلال باشی

اقایون درخواست دوستی ندن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسیحی هستی

اره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

ان شاءالله میخای پزشک این مملکت بشینمیخای به فکر درمان این اختلال باشی

آسیب زا نیست. مشکلی تو کار ایجاد نمیکنه. تنها خطرش اینه ممکنه یهو به مرور زمان تبدیل به اسکیزوفرنیا بشه. 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

میشه اسم این اختلال رو بدونم لطفا

اسکیزویید. 

من اختلال شخصیت دارم. اشخاصی با اختلال شخصیت من نیاز عاطفی و جنسی و خانوادگیشون صفره و اینو موهبت می ...

اینکه دینتون چیه به خودتون مربوطه (چون تو تمام ادیان الهی ازدواج بسیار مقدسه) 

اما بازم نیاز به ازدواج محاله صفر باشه

خودتون رو تو سن بالا تصور کنید بدون کس و کار.

هروقت ازدواج کرده صاحب فرزند شدی اونموقع هست که پدرومادرتو درک میکنی.منم همیشه میگفتم بابام خیلی بده چون بهم گیر میداد تا حالا که خودم صاحب فرزند شدم تازه فهمیدم که بابام چقد خوب بوده.

ما پدر مادرا از سر دوسداشتنه که میخوایم مراقب اولادمون باشیم خدایی نکرده اگه اتفاقی واسشون افتاد ما مسئولیم . دور از جون شما تو محل ما چند وقت پیش یه دختر ۱۳ ساله رو بهش دست دازی کردن میدونی اون دختر و آیندش چی شد نابود شد.

بخدا آدما بد شدن جامعه بد شده باید چهار چشمی مراقب خانوادمون باشیم 

مادر من معلم هستند. تا دو سال پیش تو مناطق محروم بودند دوست داشتن اونجا درس بدندو ساله اومدن تو منطق ...

شما درست میگین که صرفا پول برای درست تربیت کردن کافی نیست اما وجودش خیلی لازمه برای کسی ک به فکر پیشرفت بچشه

منم مدارس عادی مناطق بالا دیدم ک بچه های خوبی نداره آکل مدارس خوبش خیلیییییییییییییی بهترن بچه ها

پدر مادرا هم تحصیل کرده و باسواد

تو‌ مسیحیت، ازدواج بسیار مقدسه. تو کدوم کتاب مسیحیت نوشته شدن مجرد بودن خوبه و نه ازدواج؟

😑😐دقیقا کجا گفته شده ازدواج مقدسه؟ اگر توجه داشته باشین تمامی کشیشان کلیسای کاتولیک باید مجرد باشن و واجبه.چون باید پاک و مقدس بمونن از شهوت. کلیسای ارتودوکس اجازه ازدواج هست ولی بهتره نکنن. و برای مردم عادی اگر کسی بتونه شهوت و نیاز به زندگی خودش رو فدای عشق به عیسی بکنه و خودش و پاک و مقدس کنه جایگاه ویژه ای داره

تو‌ مسیحیت، ازدواج بسیار مقدسه. تو کدوم کتاب مسیحیت نوشته شدن مجرد بودن خوبه و نه ازدواج؟

حتی خودِ عیسی مسیح مجرد بودن

شما درست میگین که صرفا پول برای درست تربیت کردن کافی نیست اما وجودش خیلی لازمه برای کسی ک به فکر پیش ...

بله کاملا درسته

به شرطی که از اون پول، برای کیفیت زندگی هم استفاده کنند نه کیفیت مادی

الان تو این مدرسه، بچه ها یه حرفایی میزنن دلم براشون کباب میشه

از بی توجهی پدر و مادر، از اینکه کلی سوال و شبهه تو ذهنشونه اما چون پدر مادر صرفا تحصیلات آکادمیک تو رشته خودشون دارن و هیچ‌جهان بینی خاصی ندارن هیچ مطالعه خاصی ندارن که بتونن جواب یکیشونو بدن

و کلی مسائل دیگه

وقتی هم مشکل پیش میاد میان مدرسه داد و بیداد که دختر من چرا اینطوری کرده؟ مادرم میگفت دخترش کاری کرده بود که باید با اولیا تماس میگرفتیم، مادرش که اومد تا متوجه ماجرا شد موهای دخترشو گرفت و داشت میکشید! 

دخترش رو از دستش نجات دادم کشیدمش کنار گفتم خانم شما مقصری نه خودش، شمایی که دخترت میگه براش وقت نذاشتی پر از عقده کمبود محبت هست و تمام وقتت رو با مهمانی و تفریح و رسیدگی به خودت و ظاهرت گذروندی از روح بچه غافل شدی(اینها رو دخترش میگفت)

اینکه دینتون چیه به خودتون مربوطه (چون تو تمام ادیان الهی ازدواج بسیار مقدسه) اما بازم نیاز به ازدوا ...

محال نیست. یه اختلال شخصیته و خیلیا دارن در جامعه. البته در مردان بیشتر از زنانه