2777
2789
عنوان

همسرم ازم خواست ساعت ده و نیم شب برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2817 بازدید | 119 پست
من این پستتو ندیدماستاتر عزیزم این حرفتو با گوشت و خون درک کردمبببین من با ۳تا بچه ی جایی برا پول گی ...

واقعا ازش متنفرم دیگه 

من چیز زیادی نخواستم 

هیچ وقت توقعی ک زیادی باشه نداشتم 

خدا ازش نگذره فقط 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
خب دیگه همه شوهرشون مثل شماست من یه چیزی دیدم که حرص میخورم همون‌طور ک زنها از محدودیت بیجا خوششون ن ...

نه شوهرم فقط ازلحاظ کنترل گری روم حساسه والا مثلا خانوادش هرحرفی بهم میزنن کاملت بیغرته وککش هم نمیگزه اون موقع ها کر وکور ولال و فلج میشه تازه آدم روشن فکری هم میشه عوضی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما بقول شما یرای خواهرش مثلا برعکسه آدم روشن فکر ولارجی میشه براخواهرش کاملا عادیه تنهابرید خرید حتما نیاز داره تنها بره کارای شخصیشوبکنه خب مگه چیه اشکال نداره اما کسی ازگل بالاترحق نداره بهش بگه چون همین بیشرف غیرتی میشه ...من براش کلفتی میکنم آخرش میگه مگهچکارکردی اما خواهرش ی ملافه بشوره وظیفه شوهرشه حتما باید کمکش کنه چراباید شوهرش بشینه وقتی اون داره توحیاط ی ملافه میشوره

نه شوهرم فقط ازلحاظ کنترل گری روم حساسه والا مثلا خانوادش هرحرفی بهم میزنن کاملت بیغرته وککش هم نمیگ ...

اینم سخته ولی دلیی ها یا اطرافیان من به زنشون میگن خانواده من اگه حرفی زدن خودت از خودت دفاع کن چون مردها حوصله این بحثها رو ندارن خیلی ها رو دیدم که ازین مسایل فراری هستن فقط شوهر شما نیست  ولی این عوضی نه اون جاها ازم دفاعی کرده نه اهمیتی داده نو مسائل غیرتی و حتی مالی 

اما بقول شما یرای خواهرش مثلا برعکسه آدم روشن فکر ولارجی میشه براخواهرش کاملا عادیه تنهابرید خرید حت ...

اگه اینجوریه خیلی سخته و آدم حرص میخوره حق میدم بهت 

اگه اینجوریه خیلی سخته و آدم حرص میخوره حق میدم بهت

براهمین میگم نمیشه از روی نظرات بقیه برداشت کنی چون از نظر من برداشت کردی که آره کارشوهرمن درسته ...اما نه ...شما باید خودت با توجه به همه مسایلی که میدونی قضاوت کنی چون الان شما دوخط از زندگیتو نوشتی که قطعا نمیشه روی همین ی پاراگراف قضاوت کلی کرد واحیانا شمارو دلسرد کنیم 

بچه برادرش چند سالشهکامنتا رو خوندم گفتم شاید ی نظر باشه به نظر من نزدیک که من پست نزارم دیدم نبودبب ...

من پاش بیفته خودم میرم اما چندین رفتار ازش دیدم که برای بقیه خیلی حساسه و حداقل یه جوری نشون میده که نگرانه و پیگیری و زنگ و تلفن نه در حد شکاک بودن ها ولی در حد. اوکی کردن و اینا . برای همین می‌دونم از روشن فکری و بلند نظریش نیست از بی اهمیتی هست . هر دوش بده چه مرد بد دل و شکاک چه آدم این مدلی  همه چیر نرمالش خوبه من دوست داشتم حداقل یه لحنی یا به جمله ای حاکی از اینکه نگران کنه یا اهمیتی برام قائله بگه که نگفت 

وگرنه خیلی وقتها تو روز همه کارهام با خودمه و اون هم کنارم نیست طبق معمول دیگه انقد آدم بیخیال هم خیلی بده 

پس چرا آدم شوهر کرده ؟ وقتی حتی حس می‌کنی در حد نگران شدن هم کنارت نیست خودت بری بیای تو روز تو شب با درد بی درد . خب اینجوری که آدم تنهاتره

براهمین میگم نمیشه از روی نظرات بقیه برداشت کنی چون از نظر من برداشت کردی که آره کارشوهرمن درسته ... ...

بیشتر برای درد و دل آدم می‌نویسه وگرنه خودم می‌دونم اون چیزی که باید باشه نیست زنها حسشون خیلی قویه 

باز حس میکنم علاقه و محبت شوهر شما بهت خیلی بیشتره حتی اگه در مورد خواهرش بی انصافی می‌کنه  حس میکنم ده جای دیگه هواتو داره اینجوری نیست ‍؟

من شوهرم همینطوریه ولی معنی خاصی پشت رفتارش نیست.فقط مثلا شده من زنگ زدم قلبم درد می‌کنه گفته من تا ...

اون معلومه نگرانته ولی این بی اهمیتی

کلا اینجوریه

بیشتر برای درد و دل آدم می‌نویسه وگرنه خودم می‌دونم اون چیزی که باید باشه نیست زنها حسشون خیلی قویه ...

والا هرجا باید هوامو داشته باشه پشتم باشه نه تنها جا خالی داده دقیقا هم دست دشمنام شده و برعلیه من روبروم ایستاده ... وای شما دوران عقدی اگه میدونی طرفت رو‌اعصابته و میخوای درآینده هرروز جنگ اعصاب داشته باشی بخدا که مجردبودن شرف داره به اینجور زندگیا ...من اگه عقل الانو داشتم عمرا ازدواج میکردم مگرآدم چقدر زندگی میکنه چقدرعمرمیکنه که کنار ی آدم عوضی زندگیشو نابودکنه و پیربشه 

والا هرجا باید هوامو داشته باشه پشتم باشه نه تنها جا خالی داده دقیقا هم دست دشمنام شده و برعلیه من ر ...

بچه داری ؟ اره خیلی رو اعصابمه خودش دنیای توقع بعد من باید هیچ توقعی نداشته باشم 

امیدوارم خدا مشکلت رو حل کنه 

بچه دارید ؟

بچه داری ؟ اره خیلی رو اعصابمه خودش دنیای توقع بعد من باید هیچ توقعی نداشته باشم امیدوارم خدا مشکلت ...

بله دوتا ... آدم ازدواج میکنه که به آرامش برسه والبته اگرطرف آدم باشه آدم درست وحسابی قطعا هم نه تنها به آرامش به همه چیزای خوب میرسه

والا خوب باز جرعت داشتی ۲ شبوالا من شوخی ندارم شوهر نیاد با لگد و دعوا بیدارش میکنم غریبه نیس ک یه ب ...

والا آدم وقتی مجبور باشه یه کارایی میکنه که حتی تو خوابم فکرش رو نمیکرده از پسش بربیاد . منم حالت عادی اینجوری نیستم ولی اون شب انقدر حالم بد بود که یه ثانیه هم نمیتونستم وقت بذارم برای دعوا و حرف زدن با شوهرم ،درمانگاه هم دو تا خیابون فاصله داشت باهامون ، فقط میخواستم برسم دکتر که از شانسم دکتر هم گیرم نیومد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم