از همین پاییزی تا حالا یه سارافون کت مخمل سوزن دوزی یه کت شلوار مخمل کبریتی یه پیراهن برای یلدا گرفتم کلا تو حسابم هم 13تومان پوله دوباره رفتم تو فکرش پول دستم اومد برم یه کت دامن فوتر بخرم خانه دار هم هستم
عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
با این پولها که نمیشه طلا خرید بعد هم یه چیزهایی طلا دارم بیشتر بخرم خطرناکه و باید برم بزارم بانک نمیتونم که استفاده کنم
عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
من یه دوستی داشتم همش لباس میخرید هر هفته یه مدل کیف کفش ماشینم نداشت آخرش بهش گفتم تو لباسات از الم ...
منم یه مدت پراید داشتم فروختم یه ساینا صفر ثبت نام کردم شوهرم میگه فعلا همین خوبه تا چهار سالم گارانتی داره البته یه سالش گذشته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه مدت پراید داشتم فروختم یه ساینا صفر ثبت نام کردم شوهرم میگه فعلا همین خوبه تا چهار سالم گاران ...
باز خوبه حداقل ماشین داری زیر پات دوست من بنده خدا پای پیاده بود الکی پول خرج کیف و کفش و لباس میکرد همه پیشرفت میکردن این فقط لباس تو کمد جمع میکرد یادش دادم ذره ذره طلا بخره پولاشو جمع کنه
تو رو خدا یه راهکار بدید منم برای خودم لباس بخرم توی دو ماه پاییز حداقل 5دست لباس و کیف و کفش برای دخترم خریدم کفش های خودم کهنه است مانتو ندارم روسری ندارم ولی برای خودم هیچی نمی خرم