2777
2789
عنوان

هر شب دقیقا همین زمان بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 48 پست
همه راه ها رو امتحان کردم ، نمیشه . فقط به قول دوستمون ، خواب ابدی خوبه

اگه بگین نمیشه خب قطعا نمیشه چون باورش کردین

وقتی حل نشده یعنی همه راه هارو نرفتیم چون هر مشکلی قطعا یه راهی داره

انقدر ناامید به زندگیتون نگاه نکنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیالتون راحت باغ و حوری هم باز مال خوش شانس هاست.‌‌‌..ما ته آرزومون همون تو خواب رفتنه‌‌‌...

خوب ابدی 😌 تو یک جنگل مرطوب ، وقت غروب  ، با صدای وزش باد ، و کنار یک رود بخار آلود و بی سر و صدا

اگه بگین نمیشه خب قطعا نمیشه چون باورش کردینوقتی حل نشده یعنی همه راه هارو نرفتیم چون هر مشکلی قطعا ...

از کرونا به بعد ، همش به مرگ ها فکر می کنم ، به بیماری ها ، کارمند بیمارستان بودن برای من خیلی بد شد. یاد مرگ منو تسخیر کرده

از کرونا به بعد ، همش به مرگ ها فکر می کنم ، به بیماری ها ، کارمند بیمارستان بودن برای من خیلی بد شد ...

پذیرش اینکه مرگ برای همه اتفاق میوفته هرکسی تو یه زمان خاص و به یه طور خاص خودش

ممکنه شما صحنه های رو دیده باشین که تمام دهنده بوده و خب طبیعی اون موقعی ناراحتش بودین اما از اون زمان چند سال گذشته 

هی خدا...💔

تنها یک آرزو دارم ، در یک شب زمستانی برم جنگل ، آسمان رو نگاه کنم و به دونه های برف خیره بشم . برم و برم و در جنگلی بخار آلود کنار رودی قرار بگیرم ، صدای زوزه باد و دانه های برف رو بشنوم و ببینم ، اثری از تمدن و انسان نباشه ، آروم دراز بکشم و چشمام رو ببندم و 😌😌😌😌😌😌 کسی هم خبر دار نشه  

پذیرش اینکه مرگ برای همه اتفاق میوفته هرکسی تو یه زمان خاص و به یه طور خاص خودشممکنه شما صحنه های رو ...

خوب من خیلی حساسم . باور نمی کنید ، وقتی اخبار رو نگاه می کنم ، بالا میارم ، وقتی صحنه دلخراش میبینم ، حالم بد میشه ، چند بار استفراغ کردم .

تنها یک آرزو دارم ، در یک شب زمستانی برم جنگل ، آسمان رو نگاه کنم و به دونه های برف خیره بشم . برم و ...

آرزوی منم هست حیف که خدا اصرار داره به موندن...

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
مراقب سلامتیت باش عزیزم اگه خدایی نکرده یه بیماری جسمی بگیری اونموقع میفهمی چقدررر به خودت ظلم کردی ...

میدونم ، من در بیمارستانم ، دیدم همشو ، میدونم سخته ، باور کن اونهایی که میان و مریضن ، به اندازه خود من ناراحت نیستن !

خوب من خیلی حساسم . باور نمی کنید ، وقتی اخبار رو نگاه می کنم ، بالا میارم ، وقتی صحنه دلخراش میبینم ...

دوری کنین اخبار نبینین

اینستاگرام رو چک نکنین

من خودمم همینطوره روزها شاید درگیر یه خبر بد که رسانه ای میشه هستم برای همین معمولا پیگیر نمیشم یا کسی میخواد صحبت کنه دربارش وارد بحث نمیشم سعی میکنم خودمو مشغول چیز دیگه ای کنم 

دوری کنین اخبار نبینیناینستاگرام رو چک نکنینمن خودمم همینطوره روزها شاید درگیر یه خبر بد که رسانه ای ...

تقریبا  این کارا رو کردم ، اینیستا  ندارم دیگه ، ولی خوب دلم . 

خستگی هزار ساله دارم