2777
2789
عنوان

یکیو دوست دارم ولی عراقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 173 پست
اقا همگی دعا کنید شاید منو گرفتتتت😂😂😂 الهی امیننننن😂😂😂😂دوست دارم بچه های ایندم خوشگل باشن

ان شاالله میگیره خودم میام بالا سرتون نقل میپاشم هی میگم انت حبیبیییی🤣🤣فقط همینو بلدمااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهو فردا میگه حبیبی چه کرده ای با عکسم که علاوه بر عراق کل ایران رنگ شلوار منو میدونن؟🤣🤣

وای عالی بود😂😂😂

همه جا نشون همه دادم عکسشو پخش نشه صلوات بدبخت پیجش قفل کرده عکساش پخش نشه😂😂😂

اسی خوشگلی🌸تنهای هم نرو خدایی نکرده باز یه اتفاقی میافته قابل جبران نیس مراقب خودت باش بزار اون بیا ...

مرسی عزیز دلم

نه تنهای میترسم برم واقعا بلایی سرم بیات چه خاکی بریزم سرم دستمم به جایی بند نیست اونجا

پدرم فارسمادرم عرب خوزستانجفتشو هستمممم😂 ولی عربیم زیاد خوب نیس اکثر حرفارد میرم تو برنامه مترجم تر ...

چرا نمیزاری اون فارسی یاد بگیره.از همین الان داری بیشتر از چیزی که برات میزاره براش مایه میزاری.

برو بصره برو عربی باهاش حرف بزن.سر صبحی اعصابم بهم ریخت از دستت