2777
2789
به روشم میاری؟ که فلان جا فلان کار کردم

بابا شوهر من دیگه از اونور بوم افتاده نمیزاره من یادم بره اصلا خستم شدم باور کن 

هی هر روز خودش یادم میاره😐یا هی برای همه تعریف میکنه مثلا یارو رو دو روزه میشناسه هی میشینه میگه من بدبخت بودم خانوادم ال بودن بل بودن خانومم اینکار کرد اون کار کرد

میدونی دیگه یجورایی خسته شدم

نه یک بارم یاد اوری نکردم 

فقط مثلا گاهی ازم تعریف میکنه به شوخی میگم بله پس چی من فرشته از طرف خدا ام تو زندگیت همین دیگه چیزی نگفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شانس بده

شانسو به بقیه میده،من بدبخت هیچوقت شانس نداشتم کسی قدر کارامو بدونه،خیلی بی‌لیاقتن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤