2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۵ ساله ازدواج کردم هنوز دارم گذشت میکنم از نظر مالی ... فعلا یه بار ک خونه خریدیم بنامم زد البته خونه کوچیک پایین شهر حالا ناشکری نباشه ... 

نشون داد ک قدر دونه ولی گاهی حرفمون میشه پتک میشه ک تا کی باید تحمل کنم ...

ولی واقعا فشار اقتصادی زیاده از طرف دولت و ملت داریم له میشیم

مثلا طلا ملا نتونه تو عروسی بخره توام گذشت کنی اما بعدا پررو نشه و فک نکنه حدت در همون حد بوده

والا شوعر ک ندارم

ولی یه پارتنر دارم ۶ ، ۵ ساله باهمیم

همیشه میگه من‌تورو وقتی شناختم‌ک یک سال با حتی اینکه من پول شارژ نداشتم ولی تو موندی 

همیشههه‌با یه حالت افتخاری اینو میگه بهم😁

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

واقعا. میشه بگی چ گذشت هایی کردی

ببین وقتی من خواستم به همسرم بله بدم(صیغه محرمیت فقط) هیچییی نداشت شما بگو حتی یه دست کت شلوار 

دیگه از اینکه بیشتر نیست 

البته ما خیلی همو میخواستیم 

درباره طلا ام که پرسیدی ارزش هیچکس با طلا و اینا مشخص نمیشه من کادو سر عقدم ازاد کردن دوتا زندانی عزیز بود یکیش از سمت پدر همسرم یکیش از سمت پدر خودم 

خیلیا طلای سنگین و اینام میگیرن ولی تو زندگی هیچ احترامی بهشون نمیزارن

بستگی به طرف داره خیلی

من فکر میکردم شوهرم قدردانه. ما سختیای خیلی خیلی زیادی توی زندگی مون داشتیم. اتفاقاتی برامون افتاد که برای کسی تعریف میکنم گریه میکنه برامون. ینی همه میگفتن خوش به حال شوهرت که تو رو داره. بعد وقتی من توی شرایط سخت بودم دیدم اصلا شوهرم براش مهم نیست و کلا هم من رو از زندگیش حذف کرد. اخیرا هم بهم گفت تو هیچ وقت هوای منو نداشتی. خرد شدم واقعا. دیگه هیچی برام مهم نیست.

آقا بهرام میفرمایند؟😁

نههه

یه دووز پسرییی دارمممم اونو عرض میفرماییم😂😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ببین وقتی من خواستم به همسرم بله بدم(صیغه محرمیت فقط) هیچییی نداشت شما بگو حتی یه دست کت شلوار دیگه ...

یکی هس دوسش دارم اما وضع مالیش خوب نیس میترسم ازهرچی کوتاه بیام بغدا فک کنه لیاقتم همین بوده