2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

201 بازدید | 35 پست

بچه ها ببخشید همچین چیز شخصی ای میپرسم همسر شما هم توی رابطه اگر لبای همو ببوسید میره میشوره؟ چندباره دیدم همسرم این کارو جدیدااااا انجام میده خعیلیییییییی ناراحتم خعیلییییییییی اخه چرا این چ کاریه؟ چرا قبلا انجام نمیداده؟ اگر یک ماه هم ازش رابطه نخوام اونم براش مهم نیست شده ۱ ماه رابطه نداشته باشیم اهل خیانت نیست کلا اصلااااااا نمیدونم چرا اینجور شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعنوان یه مرد میگم، اگه قبلا با لذت اینکارو میکرده و ادم بد دلی هم نیس ، جواب سوال شما اصلا خوشایند نیس و تلخه، اما بهتره بدبین نباشیم، ازش دلیل این کارشو پرسیدی؟ باهاش مستقیم و رک حرف زدی درموردش؟

نمیخوای ازش بپرسی؟چون واقعا عادی نیس شستن

پرسیدم داد زد میگه مگه چیه خعیلی ناراحتم مگه من کثیفم؟ تازه برعکس خعیلی ادم تمیزی هستم بهداشتو رعایت میکنم و هیچوقت پیش نیومده دهنم بو بده که بخوام بگم بو حس کرده اینجور شده دلم خعیلی شکسته

بعنوان یه مرد میگم، اگه قبلا با لذت اینکارو میکرده و ادم بد دلی هم نیس ، جواب سوال شما اصلا خوشایند ...

اره میگ مگه چیه جواب خاصی نمیده یعنی بنظر شما دلیلش چیه؟

خب میدونم خیلی سخته اینجوری برات ولی باهاش صحبت کن شاید دلیل قانع کننده ای داشت

صحبت کردم جوابی نگرفتم دو بار هم پرسیدم میگه مگه چیه نسبت به این زندگی سردم این چیزا رو میبینم بدتر میشم تو رژیمم از شدت عصبانی بودن پرخوری کردم پرخوری عصبی دارم 

[QUOTE=362039389]اره میگ مگه چیه جواب خاصی نمیده یعنی بنظر شما دلیلش چیه؟[/QU

من روانشناسی خوندم البته شاخه جنایی اما تا حدودی میشه دلیلش رو سردی یا عدم میل و لذت در رابطه جنسی دونست هرچند اصلا نمیشه با یقین گفت و باید بیشتر اطلاعات در مورد خصوصیاتش داشته باشم تا بتونم جواب واضحتری بدم